reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jestem już po. Z dzidziusiem wszystko jest dobrze. Ma 6,14 mm. Wiek dziecka pokrywa się z usg i om. Nie ma nawet jednego dnia różnicy. Termin mi przeskoczył na 14 pazdziernika. Serduszko pięknie bije. Nerki, Serce, mózg prawidłowa budowa. Nt prawidłowe. Nie znam płci bo dzidziuś ma między nogami pepowine [emoji5].

Jak wyszłam z gabinetu to o mało nie zacząłem płakać ze szczęścia [emoji5]. Czuję się taka spokojna po tym badaniu.
7c2d89eb55079dda2d698df8d7a6fde7.jpg

rr7luqh.png

reklama
Jestem już po. Z dzidziusiem wszystko jest dobrze. Ma 6,14 mm. Wiek dziecka pokrywa się z usg i om. Nie ma nawet jednego dnia różnicy. Termin mi przeskoczył na 14 pazdziernika. Serduszko pięknie bije. Nerki, Serce, mózg prawidłowa budowa. Nt prawidłowe. Nie znam płci bo dzidziuś ma między nogami pepowine [emoji5].

Jak wyszłam z gabinetu to o mało nie zacząłem płakać ze szczęścia [emoji5]. Czuję się taka spokojna po tym badaniu.
7c2d89eb55079dda2d698df8d7a6fde7.jpg

rr7luqh.png

Fantastycznie! Super wieści ;)

Po 7 i pół godzinach pracy ja i mój ból głowy przemieszczamy się w kierunku domu. Niestety , na święty spokój nie mam co liczyć bo mąż na wyjeździe, ale chociaż na swoim fotelu siądę :)

reklama
Do góry