reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove tule:* @Dagaa11 w dni plodne bylam w szpitalu, wyszlam w pt i chyba wtedy mialam owu i bylo tulenie. Ale w zeszly pon robilam testy i bialy. Nastawilam sie ze jak beta bedzie powyzej 100 to bedzie dobrze, zdzwiwilam sie bardzo ale Twoja beta jak najbardziej poprawna! Mi lekarz nie kazal robic przyrostu, powiedzial ze i tak zobaczymy czy rosnie i przyrost nie taki wazny. Ale zrobilam, nie wiem czy odbiore wynik dzis czy jutro, mam nadzieje ze nie bedzie stresu, bo ani beta ani przyrost nic nie gwarantuje ani nie przesadza:* jest ciaza jest plodnosc, w razie czego jestem monitorowana wiec bedzie widac co i jak. Nic nie wizualizuje, odkrecanie wszystkiego w glowie bylo najtrudniejsze. Jest kropka i o nia dbam:) bedzie co ma byc a niech bedzie u nas najlepiej:*

reklama
cześć dziewczyny,
dwa miesiące a ja dalej bez okresu :( zrobiłam badania hormonów plus gukoza, na zlecenie gina. wczoraj byłam z nimi u niego.. wyniki ani to typowe na pco ani na nic, lekko podwyższony testosteron, zdziwiony ze nie mam okresu nadal... dostałam duphaston na wywołanie @, i następnie mam brać od 16dc do 25, na początek by wyrównać cykle.. także daleka droga przed nami, bo podejerzewam, że owulacji od razu nie będzie, i będę czekać te 3 m-ce na to aby dostać póżniej clo.
pozdrawiam dziewczyny
Miałam prawie identycznie. Wyniki w normie a cykle 80dniowe.

2018-08-31-003-005.jpg

I oprócz tego jak się czujesz? ;)

Czuje się ciagle zmęczona, ale na to nie patrzę bo czuje się tak od połowy lutego. Piersi mnie bolały dwa/trzy tygodnie. Ten tydzień już nie bolą. Okres spóźniony prawie drugi tydzień. Wzdęcia, taki dziwny bol podbrzusza wieczorem, metaliczny posmak w buzi doszedł dzisiaj. Testy negatywne. I coraz bardziej mam wrażenie ze mam ciąże urojona xd

Czuje się ciagle zmęczona, ale na to nie patrzę bo czuje się tak od połowy lutego. Piersi mnie bolały dwa/trzy tygodnie. Ten tydzień już nie bolą. Okres spóźniony prawie drugi tydzień. Wzdęcia, taki dziwny bol podbrzusza wieczorem, metaliczny posmak w buzi doszedł dzisiaj. Testy negatywne. I coraz bardziej mam wrażenie ze mam ciąże urojona xd

To ja jeszcze zgage miewam i bóle głowy, a taak to zupełnie identycznie :D brak tylko metalicznego posmaku xd
Na Twoim miejscu Poszlabym na betę bo wszystko wskazuje na ciążę ;d
Jak i u mnie okres się nie pojawi, to obie mamy urojona :D chociaż myślę że beta powinna wyjść
Będziesz miała czarno na białym
2 tyg to sporo czasu jednak

To ja jeszcze zgage miewam i bóle głowy, a taak to zupełnie identycznie :D brak tylko metalicznego posmaku xd
Na Twoim miejscu Poszlabym na betę bo wszystko wskazuje na ciążę ;d
Jak i u mnie okres się nie pojawi, to obie mamy urojona :D chociaż myślę że beta powinna wyjść
Będziesz miała czarno na białym
2 tyg to sporo czasu jednak
No ale mam ten strach, ze nie wyjdzie i będzie jednak urojona a tak żyje sobie nadzieja :D

U mnie 8 dni do @ piersi nie bolą jak zawsze przed okresem, ogólnie cisza czasem jak się schylę ciągnie jajnik i tyle.

@Migdalove trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :-)

reklama
i również regulowano Ci cykle duphastonem? szybko wróciła Ci owulacja? czy pomiary temperatury i inne obserwacje będą miarodajne w cyklu z duphastonem?
Duphaston tylko wywoływał, nie regulował. Dopiero znalazłam dobrego lekarza, który znalazł problem. To słaba tarczyca, wszystkie objawy na to wskazywały z resztą. Przepisał euthyrox, dzięki niemu się wszystko uspokoiło, bez duphastonu mam regularny cykl.

2018-08-31-003-005.jpg

Do góry