reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove ściskam :( ale dopóki nie ma @ jest nadzieja...
Zafasolkowanym gratuluję :)

Od godziny siedzę w pracy, za oknem coś remontują, głowa mi pęka :/
Ja w żadną nadzieję nie wierzę, bo już jest ostatni dzień cyklu, jeśli by coś było to tak czuły test powinien coś pokazać. Trudno. Jutro lub pojutrze zacznę 20 cykl starań.

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
Kasia napisz mi na priv jakie masz te wyniki, ja tez mialam zly stosunek lh:fsh, ale z drugiej strony miescilo sie w normie i nasz doktorek powiedzial, se mam sie tym nie martwic. Wiec spokojnie :*Przykro mi kochana :( ale Ty silna jestes, jak nie teraz to za miesiac :*Gratulacje! Matko taka wysoka beta tak szybko? Musialas miec szybciutko owu i zagniezdzenie? Ja z moim 189 w 14 dpo moge sie schowac, teraz jeszcze bardziej sie stresuje :(
Juz czekam na swoja kolej w labo, nie puszczajcie kciukow! :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej przestań tak myśleć. Moja pierwsza beta wynosiła 98 a kolejna 230. Najlepsza rada nieporownywac się do innych. Zresztą gdzieś na blogu mamyginekolog czytałam że każda kobieta ma inną betę i to wcale nie znaczy nic złego. Ważne żeby przyrastala [emoji5]. Głowa do góry [emoji5]

rr7luqh.png

Kochane, czy któraś z was zamawiała coś z bonprixa? Jak odczucia?
Możecie mi podesłać linki do jakiś sklepów z długimi sukienkami w rozsądnych cenach (tak do 200zl)? Szukam w razie czego alternatywy dla tej sukienki ślubnej co wam pokazywałam.

2018-08-31-003-005.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej przestań tak myśleć. Moja pierwsza beta wynosiła 98 a kolejna 230. Najlepsza rada nieporownywac się do innych. Zresztą gdzieś na blogu mamyginekolog czytałam że każda kobieta ma inną betę i to wcale nie znaczy nic złego. Ważne żeby przyrastala [emoji5]. Głowa do góry [emoji5]

rr7luqh.png
Tak masz racje, niepotrzebnie sie nakrecam. To przeciez zalezy od tego ktora kiedy ma owu i implantacje... Juz sie ogarniam :D

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove przykro mi! Ale może jeszcze Cię zaskoczy ten cykl! Trzeba myśleć pozytywnie chociaż trochę! ❤️

@Totois30 gratuluje ❤️ Cudowne wieści z rana!

@Dagaa11 kciuki mocno zaciśnięte :mad: ❤️

Ależ mamy piękny kwiecień! Słońce swieci od rana. Aż drzwi w pracy musiałam otworzyć, bo tak pięknie ❤️ Kolejny dzień jakże długiego cyklu. @ dalej brak. Piersi już nie bolą. Wzdęcia masakra. Nigdy tak nie miałam. Poszłabym w sobotę na betę (będzie już dwa tygodnie od planowanej @) ale boje się wyniku 0,1 a tak żyje nadzieja i nawet negatywne testy mi jej nie zabierają. Ha! Może mam ciąże urojona :ninja2:

@Migdalove przykro mi! Ale może jeszcze Cię zaskoczy ten cykl! Trzeba myśleć pozytywnie chociaż trochę! [emoji173]️

@Totois30 gratuluje [emoji173]️ Cudowne wieści z rana!

@Dagaa11 kciuki mocno zaciśnięte :mad: [emoji173]️

Ależ mamy piękny kwiecień! Słońce swieci od rana. Aż drzwi w pracy musiałam otworzyć, bo tak pięknie [emoji173]️ Kolejny dzień jakże długiego cyklu. @ dalej brak. Piersi już nie bolą. Wzdęcia masakra. Nigdy tak nie miałam. Poszłabym w sobotę na betę (będzie już dwa tygodnie od planowanej @) ale boje się wyniku 0,1 a tak żyje nadzieja i nawet negatywne testy mi jej nie zabierają. Ha! Może mam ciąże urojona :ninja2:
Ja zawsze myślę realistycznie. :) Myślenie pozytywne przynosi przeważnie negatywny skutek. :)

2018-08-31-003-005.jpg

Testu nadal nie robiłam. @ spóźnia się już 2 dzien.
Poczekam do weekendu, jeżeli się nie pojawi to w niedziele zatestuje.
Bóle podbrzusza i parcie na pęcherz, śluz biały ale wodnisty
I jakoś ogólnie beznadziejnie się czuje. Piersi juz nie bolą tylko plecy

cześć dziewczyny,
dwa miesiące a ja dalej bez okresu :( zrobiłam badania hormonów plus gukoza, na zlecenie gina. wczoraj byłam z nimi u niego.. wyniki ani to typowe na pco ani na nic, lekko podwyższony testosteron, zdziwiony ze nie mam okresu nadal... dostałam duphaston na wywołanie @, i następnie mam brać od 16dc do 25, na początek by wyrównać cykle.. także daleka droga przed nami, bo podejerzewam, że owulacji od razu nie będzie, i będę czekać te 3 m-ce na to aby dostać póżniej clo.
pozdrawiam dziewczyny

reklama
Do góry