reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To podobnie lecimy. Ale w porównaniu do mnie to beta super! Nic, zobaczymy we czwartek.... nie wiem jak te dwa dni przeżyje....
Kochana, nie martw sie wartoscia, bo moglo dojsc u Ciebie pozniej do implabtacji niz u mnie. Wazne zeby nam w czwartek ladnie urosla beta :* ja tez nie wiem jak przezyje do czwartku..
Dziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi :( trzyman kciuki za kolejny cykl! :*

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Wg @ 8 tc.. ale to nie mozliwe. Max 5 jest. Cykle mam 28-45 dniowe ;/
Jest pęcherzyk ciążowy, a to najważniejsze. Najprawdopodobniej później była owu i później się zagnieździło. Ja z synem tak miałam i panikowała bo niby któryś tam tydzień a nic nie było widać i przez jakiś czas wyglądało na tydzień młodszą ciąże niż powinno. Nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze.

Jest pęcherzyk ciążowy, a to najważniejsze. Najprawdopodobniej później była owu i później się zagnieździło. Ja z synem tak miałam i panikowała bo niby któryś tam tydzień a nic nie było widać i przez jakiś czas wyglądało na tydzień młodszą ciąże niż powinno. Nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze.
No z corka mialam 2 tyg roznicy z om i usg.. chodzi mi bardziej o to ze bez sensu tam poszlam i wydalam kase ale to w sumie moja wina bo niecierpliwa jestem i wiedzialam ze lepiej by bylo poczekac

No z corka mialam 2 tyg roznicy z om i usg.. chodzi mi bardziej o to ze bez sensu tam poszlam i wydalam kase ale to w sumie moja wina bo niecierpliwa jestem i wiedzialam ze lepiej by bylo poczekac
Trudno się mówi, przynajmniej wiesz, ze zagnieżdża się tam gdzie powinno! ;) A betę powtarzalaś?

Zadzwoniłam do mojej pani doktor i kazała się zjawić za 2 tygodnie. Mam brać duphaston, acard, inofem, kwas foliowy i witaminy jeśli brałam. Eythyroxu nie zmniejszać, bo hcg zaniża tsh. Tak myśle jechać 23.04 będzie nie całe 7 tyg według OM. Może coś więcej już zobaczymy :)?

reklama
Ja na pewno bede na grudzien.. jest pecherzyk i cialko zolte i nic wiecej..
Kochana na pewno będzie dobrze, a następnym usłyszysz serduszko [emoji176]
Beta 83,7!!! tsh mam 0,040. Muszę zmniejszyć jeszcze dawkę. Teraz byle do czwartku!
Gratulacje!!
Mam wynik: 189.2, dzisiaj wg om 5t0d. Juz sie stresuje, ze za nisko... Chociaz mialam pozno owu, bo w 21-21 dc.

Progesteron wysoki mi wyszedl: 46.9, ale to chyba przez to ze luteine stosuje. Czytam, ze za wysokim progesteronem sie nie przejmowac. Teraz przezyc do czwartku

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje, piękna beta!!

U mnie termin @ za dwa dni ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test no i bialo.. Mam jeszcze nadzieję że było za wczesniej i test o czułości 25. Dzisiaj kupiłam te czulsze i jutro robię kolejny - gdyby nie to że przy 2 kreska mam zacząć brać dupka to na pewno bym jeszcze poczekala z testowaniem. Przeczucia mam dobre więc jest nadzieja :) miłego dnia kobitki :)

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry