reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To podobnie lecimy. Ale w porównaniu do mnie to beta super! Nic, zobaczymy we czwartek.... nie wiem jak te dwa dni przeżyje....
Kochana, nie martw sie wartoscia, bo moglo dojsc u Ciebie pozniej do implabtacji niz u mnie. Wazne zeby nam w czwartek ladnie urosla beta :* ja tez nie wiem jak przezyje do czwartku..
Dziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi :( trzyman kciuki za kolejny cykl! :*

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Wg @ 8 tc.. ale to nie mozliwe. Max 5 jest. Cykle mam 28-45 dniowe ;/
Jest pęcherzyk ciążowy, a to najważniejsze. Najprawdopodobniej później była owu i później się zagnieździło. Ja z synem tak miałam i panikowała bo niby któryś tam tydzień a nic nie było widać i przez jakiś czas wyglądało na tydzień młodszą ciąże niż powinno. Nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze.

Jest pęcherzyk ciążowy, a to najważniejsze. Najprawdopodobniej później była owu i później się zagnieździło. Ja z synem tak miałam i panikowała bo niby któryś tam tydzień a nic nie było widać i przez jakiś czas wyglądało na tydzień młodszą ciąże niż powinno. Nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze.
No z corka mialam 2 tyg roznicy z om i usg.. chodzi mi bardziej o to ze bez sensu tam poszlam i wydalam kase ale to w sumie moja wina bo niecierpliwa jestem i wiedzialam ze lepiej by bylo poczekac

No z corka mialam 2 tyg roznicy z om i usg.. chodzi mi bardziej o to ze bez sensu tam poszlam i wydalam kase ale to w sumie moja wina bo niecierpliwa jestem i wiedzialam ze lepiej by bylo poczekac
Trudno się mówi, przynajmniej wiesz, ze zagnieżdża się tam gdzie powinno! ;) A betę powtarzalaś?

Zadzwoniłam do mojej pani doktor i kazała się zjawić za 2 tygodnie. Mam brać duphaston, acard, inofem, kwas foliowy i witaminy jeśli brałam. Eythyroxu nie zmniejszać, bo hcg zaniża tsh. Tak myśle jechać 23.04 będzie nie całe 7 tyg według OM. Może coś więcej już zobaczymy :)?

reklama
Ja na pewno bede na grudzien.. jest pecherzyk i cialko zolte i nic wiecej..
Kochana na pewno będzie dobrze, a następnym usłyszysz serduszko [emoji176]
Beta 83,7!!! tsh mam 0,040. Muszę zmniejszyć jeszcze dawkę. Teraz byle do czwartku!
Gratulacje!!
Mam wynik: 189.2, dzisiaj wg om 5t0d. Juz sie stresuje, ze za nisko... Chociaz mialam pozno owu, bo w 21-21 dc.

Progesteron wysoki mi wyszedl: 46.9, ale to chyba przez to ze luteine stosuje. Czytam, ze za wysokim progesteronem sie nie przejmowac. Teraz przezyc do czwartku

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje, piękna beta!!

U mnie termin @ za dwa dni ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test no i bialo.. Mam jeszcze nadzieję że było za wczesniej i test o czułości 25. Dzisiaj kupiłam te czulsze i jutro robię kolejny - gdyby nie to że przy 2 kreska mam zacząć brać dupka to na pewno bym jeszcze poczekala z testowaniem. Przeczucia mam dobre więc jest nadzieja :) miłego dnia kobitki :)

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry