irminka1231
Fanka BB :)
U mnie tez mysle ze o wiele wiecej nie bedzie widac.wazne ze pecherzyk jest.gratulujeJa na pewno bede na grudzien.. jest pecherzyk i cialko zolte i nic wiecej..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez mysle ze o wiele wiecej nie bedzie widac.wazne ze pecherzyk jest.gratulujeJa na pewno bede na grudzien.. jest pecherzyk i cialko zolte i nic wiecej..
To jeśli ok 5tc to jeszcze masz czas [emoji4] a lekarz nic więcej nie powiedzial? Czy to malo czy duzo?Wg @ 8 tc.. ale to nie mozliwe. Max 5 jest. Cykle mam 28-45 dniowe ;/
Kochana, nie martw sie wartoscia, bo moglo dojsc u Ciebie pozniej do implabtacji niz u mnie. Wazne zeby nam w czwartek ladnie urosla beta :* ja tez nie wiem jak przezyje do czwartku..To podobnie lecimy. Ale w porównaniu do mnie to beta super! Nic, zobaczymy we czwartek.... nie wiem jak te dwa dni przeżyje....
Przykro mi trzyman kciuki za kolejny cykl! :*Dziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na ten moment wszystko jest ok ale "zycie plata figle i trzeba byc przygotowanym na wszystko"To jeśli ok 5tc to jeszcze masz czas [emoji4] a lekarz nic więcej nie powiedzial? Czy to malo czy duzo?
To na ten moment nie stresuj sie dodatkowo [emoji8]Na ten moment wszystko jest ok ale "zycie plata figle i trzeba byc przygotowanym na wszystko"
Jest pęcherzyk ciążowy, a to najważniejsze. Najprawdopodobniej później była owu i później się zagnieździło. Ja z synem tak miałam i panikowała bo niby któryś tam tydzień a nic nie było widać i przez jakiś czas wyglądało na tydzień młodszą ciąże niż powinno. Nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze.Wg @ 8 tc.. ale to nie mozliwe. Max 5 jest. Cykle mam 28-45 dniowe ;/
No z corka mialam 2 tyg roznicy z om i usg.. chodzi mi bardziej o to ze bez sensu tam poszlam i wydalam kase ale to w sumie moja wina bo niecierpliwa jestem i wiedzialam ze lepiej by bylo poczekacJest pęcherzyk ciążowy, a to najważniejsze. Najprawdopodobniej później była owu i później się zagnieździło. Ja z synem tak miałam i panikowała bo niby któryś tam tydzień a nic nie było widać i przez jakiś czas wyglądało na tydzień młodszą ciąże niż powinno. Nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze.
Trudno się mówi, przynajmniej wiesz, ze zagnieżdża się tam gdzie powinno! A betę powtarzalaś?No z corka mialam 2 tyg roznicy z om i usg.. chodzi mi bardziej o to ze bez sensu tam poszlam i wydalam kase ale to w sumie moja wina bo niecierpliwa jestem i wiedzialam ze lepiej by bylo poczekac
Kochana na pewno będzie dobrze, a następnym usłyszysz serduszko [emoji176]Ja na pewno bede na grudzien.. jest pecherzyk i cialko zolte i nic wiecej..
Gratulacje!!Beta 83,7!!! tsh mam 0,040. Muszę zmniejszyć jeszcze dawkę. Teraz byle do czwartku!
Super gratulacje, piękna beta!!Mam wynik: 189.2, dzisiaj wg om 5t0d. Juz sie stresuje, ze za nisko... Chociaz mialam pozno owu, bo w 21-21 dc.
Progesteron wysoki mi wyszedl: 46.9, ale to chyba przez to ze luteine stosuje. Czytam, ze za wysokim progesteronem sie nie przejmowac. Teraz przezyc do czwartku
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom