L
Lad
Gość
O to ze sportem wcześniej w czasach starań byłam na bakier, raczej sporadycznie coś z qczajem. Teraz sporty siłowe, kulturystyka.Na razie miałam robiony tylko progesteron i nie wiele powiedział bo cieżko ocenić w jakiej fazie jestem. Teoretycznie w połączeniu z USG to był w porządku. Lekarze mówili żebym jeszcze poczekała z dalszą diagnostyką ze względu na covid - żebym znowu nie latała po przychodniach. Ja nigdy wcześniej nie miałam problemów ale 6 lat brałam tabletki i dużo się stresuje. Tarczyce mam zdrową, tsh <1. Mam nieróżncowaną chorobę autoimmunologiczną ale najświeższe testy wykluczają choroby które mogą utrudniać ciąże. Jeżeli chodzi o sport to ja przystopowałam jak zacześliśmy się starać. Ja z tych co biegają pół maratony a potem robią 3 h trening siłowy.
No nic, życzę Ci aby szybko się udało! My realizujemy siebie i swoje marzenia, a dzieci przez nasze problemy zdrowotne i nie tylko, nie planujemy już. Ale jestem tu zżyta z dziewczynami z poprzednich lat dlatego się odzywam, no i czasami mogę coś doradzić, wiedza mi nie umknęła na temat starań.