IrenaX
Fanka BB :)
Ja miałam tylko niski w ciąży, brałam duphastonCzy sa tu staraczki które miały niski progesteron? Jeśli tak to co stosowałyście aby poprawić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tylko niski w ciąży, brałam duphastonCzy sa tu staraczki które miały niski progesteron? Jeśli tak to co stosowałyście aby poprawić?
Krwawienie implatacyjne zależy od zagnieżdżenia zarodka, u mnie było to równo tydzień od owu (tydzień po stosunku) akurat wtedy trafiłam idealnie w owu, 11-12dc. Niestety tez w 8 tyg. dowiedziałam się, ze ciąża się zatrzymała. U mnie to była mikro kropeczka krwi
Łykam jeszcze wit.b6 podobno też dobra na sluz.Tak, ja tez biore euthyrox, ale właśnie nie badałam witaminy d. Prl dawno temu i była w normie
Co tam w ogóle u Was dziewczyny? @Migdalove ?
Forum ucichło...
U mnie bez zmian, tez się nie odzywałam długo, ale podczytuje forum, my odpuściliśmy totalnie... ten rok jest pod tym względem słaby... bardzo rzadko możemy się zgrać z moim partnerem z drugiej strony mamy plany, marzy nam się własny domek i pomalutku, pomalutku dążymy do tego. Oczywiście nie zabezpieczamy się w ogóle, ale tez jakoś specjalnie się nie staramy, bo zbytnio nie ma kiedy :/ No i ogólnie póki co chce zrobić porządek z moja tarczyca, bo trochę to zaniedbałam
Ostatnio w badaniach wyszło 0,05 . To chyba poziom „podłogowy”. Lekarz stwierdził , ze wyniki są w normie i nie widzi przeciwwskazań do starania się o dziecko . Szczerze jestem w szokuCzy sa tu staraczki które miały niski progesteron? Jeśli tak to co stosowałyście aby poprawić?
Czy sa tu staraczki które miały niski progesteron? Jeśli tak to co stosowałyście aby poprawić?
Ostatnio w badaniach wyszło 0,05 . To chyba poziom „podłogowy”. Lekarz stwierdził , ze wyniki są w normie i nie widzi przeciwwskazań do starania się o dziecko . Szczerze jestem w szoku
cudownie Kochana to jest Twoja pierwsza czy kolejna ciąża? Przepraszam, ze pytam, ale już nie pamietam to ładnie, niech synuś rosnie zdrowyFajnie kochana ze gdzieś tam po drodze realizujecie swoje inne życiowe plany i marzenia dobrze się na czymś takim skupić, a w odpowiednim momencie okaże się że i marzenie o dzidziutku samo się spełniło mam nadzieję że będzie tak u Was niedługo i będzie i dzidziek i domek
U mnie po krotce to urodziłam 22 listopada synka Kacper ma dziś już 3 tygodnie i 2 dni i zaczynam widzieć jak z noworodka robi się z niego niemowlak i to coraz większy od wyjścia ze szpitala przybrał już na wadze prawie 1,100 kg
Ja też mam tak niski i lekarz nic mi nie zalecił,powiedział ze tak też mozna starać sie.Ostatnio w badaniach wyszło 0,05 . To chyba poziom „podłogowy”. Lekarz stwierdził , ze wyniki są w normie i nie widzi przeciwwskazań do starania się o dziecko . Szczerze jestem w szoku