reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trochę jakbym widziała moja sytuacje, ja tez już staram się patrzeć z innej perspektywy, cieszyć się z tego co jest, spełniać się, realizować marzenia. O wiele łatwiej się żyje z „czysta głowa”, bo jeszcze jakiś rok temu - myślałam ze oszaleje (cały czas myśli o dziecku), stres, nerwy, ciagle pytania od znajomych. Wyluzowałam i teraz przynajmniej jestem spokojniejsza. Choc ten rok jest ciężki, smutny, to pokazał co jest ważne... cieszę się, ze jest zdrowie, praca. Bo człowiek się bal jak to dalej będzie:/
Ale jeśli kiedykolwiek uda mi się mieć dzidziusia, to będę bardzooo wdzięczna Bogu...
Mi bardzo pomogła terapia u psychologa. U nas niestety wiadomy problem, którego wyleczyć się nie da... Może u ciebie wystarczy dobry lekarz i się uda. ;)

reklama
U nas w sumie czas pedzi jak szalony.
Dostałam dziś okres wiec sytuacja się wyjaśniła.
Pandemia dobija mnie z kazdym dniem.. juz mam dość.. cieszę sie chociaz ze juz nam nigdy nie grozi kwarantanna.
Maly to żywe srebro nie wolno spuścić z oka.
Do tego nie nawidzi porzadku. Jedyne co dobre w tej pandemii to fakt ze mnie srodowiskowa nie najdzie w chacie.. a Filip wszystko po swojemu ustawia.. poduszki nie mogą byc na łóżku, krzesla zasuniete przy stole tez sa brzydkie no i wszystkie zabawki wywala.. robi sobie tor przeszkód.

Ponadto ponad miesiąc temu zrobilam sobie nowego kolczyka w uchu - industriala i juz tak ładnie sie zagoiło a mlody kopnal mnie dwa razy przy wyglupach w łóżku i mam masakrę.. mecze sie z tym uchem ale walcze . Ropieje, krwawi, raz boli mniej raz wiecej.. jakies bable ropne sie pojawiaja.. jeszcze mi masc z antybiotykiem zostanie jako ostatni krok.
Nigdy więcej przy dzieciach 🙈
Zobacz załącznik 1212456 Zobacz załącznik 1212457

Irenko mam nadzieje ze jak juz z ta tarczyca zwojujesz swoje i wygrasz plus brak tego myslenia i napięcia o byciu w ciazy to ciaza cie zaskoczy. Wiesz jak ci tego zycze?! Jak spaceruje z małym po miescie i widze znak Babimost pierwsze co mi sie kojarzy to właśnie Ty. Wiec nie ma dnia bym o Tobie nie myslala choc przez sekunde.
Ooo Kochana❤️ Dziękuje 😘 a skąd Ty jesteś? Przypomnij mi 😊
To masz wesolutko w domu 🤩

Hej Dziewczyny. Jestem nowa na tym forum. Mam 34 lata. Od ponad roku staramy się z mężem o Dziecko. Zrobiliśmy już badanie nasienia- wszystko ok. Mnie wyszło bardzo niskie stezenie wit D ok. 3 miesiące temu. Łykam od tego czasu suplementy i teraz jest w normie. Wrócił też sluz, którego wcześniej nie było dużo. Liczę, że w tym miesiącu się uda... Trzymajcie kciuki!

Hej Dziewczyny. Jestem nowa na tym forum. Mam 34 lata. Od ponad roku staramy się z mężem o Dziecko. Zrobiliśmy już badanie nasienia- wszystko ok. Mnie wyszło bardzo niskie stezenie wit D ok. 3 miesiące temu. Łykam od tego czasu suplementy i teraz jest w normie. Wrócił też sluz, którego wcześniej nie było dużo. Liczę, że w tym miesiącu się uda... Trzymajcie kciuki!
Hej, też jestem nowa i na żaden mój post nikt nie odpowiedział. Trzymam kciuki.
Ja w tym miesiącu próbuje się nie nakręcać że w wigilie test był by już wiarygodny, będzie jak zawsze ale Tobie na pewno sie uda :)

Ja w tym miesiącu próbuje się nie nakręcać że w wigilie test był by już wiarygodny, będzie jak zawsze ale Tobie na pewno sie uda :)
Oo dziękuję za odpowiedź. Mnie termin @ przypada 25.12więc test będę robiła w podobnym terminie (o ile nie dostanę wcześniej okresu). Trzymam kciuki, żebysmy otrzymały w tym roku najpiękniejszy Prezent gwiazdkowy! ❤️

Oo dziękuję za odpowiedź. Mnie termin @ przypada 25.12więc test będę robiła w podobnym terminie (o ile nie dostanę wcześniej okresu). Trzymam kciuki, żebysmy otrzymały w tym roku najpiękniejszy Prezent gwiazdkowy! ❤️
Hej dziewczyny! Życzę Wam aby spełniło się wasze marzenie! :) Co prawda nie pisze już tak tutaj, bo nie staram się już ale zawsze trzymam kciuki ogromnie mocno za każdą staraczkę, którą tutaj poznałam. 💕

reklama
Do góry