reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Ilma jakby opóźniona to było by dobrze bo nowy cykl nowe szanse, jednak od środy do wczoraj pojawiał się różowy śluz ale tylko jednorazowo w ciągu dnia a dziś pojawił się pseudoo okres ktktóry trwał do południa i był bardzo bardzo skąpy. ... i jeszcze mam okropna ochotę na przytulanki aż mąż się dziwi. ... do wizyty jeszcze 4 tygodnie, zrobię badanie prolaktyny z beta jeszcze poczekam czy pojawi się normalny @ czy nie. .... a teraz siedzę w pracy. ...
No to nie wygląda jak @ :-) idź na betę po swietach

reklama
Dzień dobry! Czy u was też smigus dyngus z nieba? U nas do tego niezły zawierucha...
Noc udało mi się przespać, teraz oczy łzawią non stop. Ja chcę już być zdrowa... ;c

2018-08-31-003-005.jpg
U mnie nie pada ale jest bardzo zimno i wieje wiatr dość mocno. Migdalove życzę zdrówka :). Mnie już 2 osoby dopadly jeden plus że mam taryfę ulgowa przez ciążę [emoji14].

rr7luqh.png

@Stonkabiedronka i jak test wyszedl?
@EklerkaDaria gratulacje 2 kreseczek
@KatiNails ale piekny domek Maji.
@Migdalove to oby jak najszybciej Cie opuscilo te chorobsko.
@Baffi26 bedziesz robic test jak by @ nie przyszla?

Niestety biel, @ dalej brak. Takie uczucie zapalenia pęcherza miałam okolo 22-23dc a z córeczka test mi wyszedł po 20 dniach od zagnieżdżenia z tego co pamietam. Jeśli myśleć, ze przy tym zapaleniu było zagnieżdżenie to jeszcze może test mi nie wyjść. Na razie póki @ nie ma jest nadzieja. Jak to mówią nadzieja matka głupich, ale każda matkę trzeba kochac ❤️ Jak nie wyszło w tym jakże dluuugim cyklu to od nowego jadę z wiesiołkiem i siemieniem.

U mnie dzisiaj piękne słońce ❤️ Ale z tego co widzę dosyć mocno wieje. Pierwsza wstałam i wszystkim zrobiłam mokra pobudkę :p

Ale dziewczyny miałyście piękne prezenty na swieta :)

U mnie nie pada ale jest bardzo zimno i wieje wiatr dość mocno. Migdalove życzę zdrówka :). Mnie już 2 osoby dopadly jeden plus że mam taryfę ulgowa przez ciążę [emoji14].

rr7luqh.png
Dziękuję. [emoji813] Powoli zaczyna przechodzić, mam nadzieję, że do jutra wyzdrowieje bo do pracy jakoś trzeba się czuć. Szczerze, to tak mi się nie chce iść do pracy, ale cóż... [emoji23] Pieniądze same się nie zarobią.

2018-08-31-003-005.jpg

Hej dziewczyny jejku u was tez taka okropna pogoda u mnie wieje i pada co juz deszcz ze sniegiem.masakra.migdalove szybkiego powrotu do zdrowia życzę.trzymam kciuki za wszystkie testujace.milego dnia.

Hej dziewczyny jejku u was tez taka okropna pogoda u mnie wieje i pada co juz deszcz ze sniegiem.masakra.migdalove szybkiego powrotu do zdrowia życzę.trzymam kciuki za wszystkie testujace.milego dnia.
Zawsze jak jadę w stronę Elbląga to tam więcej śniegu. ;) Ale pogoda ma się za tydzień poprawić. :)

2018-08-31-003-005.jpg

Kasienka3b dziękuję, że pytasz. U mnie już dużo lepiej. Powoli przyzwyczajam się do diety i aplikacji tej insuliny. Święta trochę znów mi rozjechaly cukier ale wczoraj dałam sobie większa dawkę insuliny. Mdłości wreszcie sobie poszły. Nawet mam więcej energii. Wczoraj zaczelismy 12 tc . Nie mogę się doczekać czwartku ponieważ idziemy na prenatalne i jednocześnie nie mogę uwierzyć że to już.
Czytam Was tu cały czas i bardzo trzymam kciuki żeby każdej się udało A tym co już się udało gratuluję i życzę spokojnej ciąży.

A jak tam u Ciebie Kasienka3b?
Czekasz na @ I ruszacie pełna parą z staraniami.

rr7luqh.png
A mam pytanko. Czy w poprzedniej ciąży tez miałaś cukrzyce? Już myśle, czy mnie tez dopadnie tym razem...

reklama
U nas strasznie wieje. Wiało okropnie całą noc, myślałam że dach odleci. Zasnęłam dopiero po 3-ciej. Przez wiatr i pewnie z wrażenia :). Dzisiejszy test oceńcie same. Chyba jednak ciemniejszy :) ? Jutro pędzę na betę....
Życzę Wam z całego serca takiego szczęścia, bo każda na to zasługuje i wiem, że prędzej czy później się doczeka...

Do góry