reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Może zbadaj w nowym cyklu progesteron 7 dni po owulce... Może tez być ze tu coś szaleje i stąd te plamienia w cyklu.
Koniecznie muszę zbadać ta miesiączka nie rozkręciła mi się do dziś...wtedy co napisałam to myślałam, że już jej dostałam bo na papierze było już więcej krwi a dziś znów cisza tylko lekko brązowy śluz, brzuch pobolewa ale delikatnie i nie jak na okres No masakra jakaś...na teście jak coś ciagle 1 kreska bo już nawet dziś jeszcze raz go robiłam.Zwariowac idzie bo jak nie myślałam o ciazy to było wszystko regularnie i normalnie

reklama
Koniecznie muszę zbadać ta miesiączka nie rozkręciła mi się do dziś...wtedy co napisałam to myślałam, że już jej dostałam bo na papierze było już więcej krwi a dziś znów cisza tylko lekko brązowy śluz, brzuch pobolewa ale delikatnie i nie jak na okres No masakra jakaś...na teście jak coś ciagle 1 kreska bo już nawet dziś jeszcze raz go robiłam.Zwariowac idzie bo jak nie myślałam o ciazy to było wszystko regularnie i normalnie
To niestety tak jest, że kiedy zacznie się myśleć to wszystko się rozreguluje, a objawow doszukujemy się już 2 dni po stosunku...

Powiedz jak to zrobiłaś bo ja też mam z tym problem [emoji85]
No właśnie nic nie robiłam 😵 dlatego sama byłam w szoku 😃 ale to tylko widziałam ten jeden raz i to był moment, bo już później (w ten sam dzień) go nie widziałam 😅 wiec może faktycZnie śluz płodny znajduje się w środku i go nie widzimy. No powiem, ze doznałam szoku totalnego :)

Hej dziewczyny! Pewnie nikt mnie tu nie pamięta ale byłam staraczką 2017 i 2018. Mam z tych starań 16-miesięcznego synka. Nie planowaliśmy jeszcze następnego dziecka, mieliśmy zacząć gdzieś za 2 lata. Ale tydzień temu nas poniosło. Potem wyliczyłam, że były to dni płodne. Na początku stres a teraz z każdym dniem zaczynam coraz więcej myśleć o ciąży i drugim dziecku i chyba niestety przepadłam.
Szanse są małe, bo mam jeden jajowód a i pozycja pod prysznicem też nie jest sprzyjająca. :D Ale myślę, by pogadać z mężem, jak rozpocznie się następny cykl.
Choć liczę, że się nie rozpocznie. Zaopatrzyłam się już w testy i niedługo zacznę testować. W poprzedniej ciąży wyraźna kreska wyszła już w 22dc to i teraz zacznę wczesne testowanie. Dziś mam 18dc.

reklama
Hej dziewczyny! Pewnie nikt mnie tu nie pamięta ale byłam staraczką 2017 i 2018. Mam z tych starań 16-miesięcznego synka. Nie planowaliśmy jeszcze następnego dziecka, mieliśmy zacząć gdzieś za 2 lata. Ale tydzień temu nas poniosło. Potem wyliczyłam, że były to dni płodne. Na początku stres a teraz z każdym dniem zaczynam coraz więcej myśleć o ciąży i drugim dziecku i chyba niestety przepadłam.
Szanse są małe, bo mam jeden jajowód a i pozycja pod prysznicem też nie jest sprzyjająca. :D Ale myślę, by pogadać z mężem, jak rozpocznie się następny cykl.
Choć liczę, że się nie rozpocznie. Zaopatrzyłam się już w testy i niedługo zacznę testować. W poprzedniej ciąży wyraźna kreska wyszła już w 22dc to i teraz zacznę wczesne testowanie. Dziś mam 18dc.
To witaj w gronie :) ja co miesiąc się namyślam i rozmyślam😂😂 a co wyjdzie to wyjdzie choć z pierwsza ciążą było już i pyk a tu już trzeci cykl i narazie cisza a do tego w tym miesiącu mam strasznie dziwną miesiączkę ehh.Wiec najpierw muszę wybrać się do gina, fajną mielibyście różnice bo moja córka ma już 4 latka wiec różnica juz dość duża będzie a nigdy tak nie chciałam

Do góry