Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie miałam problemów z oddawaniem moczu, ani nic. Ból mi tak promieniował, ze myślałam, ze to od krzyża a okazało się ze kolka. Promieniowało mi aż do brzucha, ale fakt tylko z prawej strony. Zrob sobie badania, bo to różnie bywaAle kolka nerkowa by dawała inne objawy wydaje mi się i z jednej strony nie przechodziłaby na drugą. No i w sumie jak usiądę dobrze to nie boli ale to muszę na prawdę wygodnie usiąść. Jedyne objawy to ból w lędźwiach jak opisałam a sikanie jest normalne, nic nie boli, nie piecze, wszyskto ogólnie jest ok oprócz pleców, poruszania się.
Na szczęście w środę idę prywatnie do ortopedy, będzie też robił usg więc na nerki zerknie.
Powtórz jutro mozeMiałam mieć @ 23.06 do dziś nie mam zrobiłam test 27.06 Był negatywny nie wiem kiedy zrobić kolejny
Zrób test lub betę .I jak tam dziewczyny żadna już nie testuje ? Kuzwa dziwny bardzi ten mój cykl, wczoraj tak jak Wam pisałam miałam brązowe plamienie potem trochę z taką żywą krwią ale nie dużo a dziś cisza jedynie takie brązowy śluz ale bardzo go mało i dziś brzuch jakby boli mniej niż wczoraj, nigdy mi się tak miesiączka długo nie rozkręcała.Jedynie humor mam identycznie jak przed @
Robiłam test przedwczoraj była jedna kreska i nawet cienia drugiej, na betę nie mam kiedy bo za późno prace kończę no nic e przeciągu paru dni powinno się wyjsnicZrób test lub betę .