reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, ale szok!! Mam śluz płodny !!! 😱😱😱 normalnie nie wierze😃😃 ale jestem szczęśliwa - zobaczyłam 1 raz od wielu lat... robiłam siusiu patrze a tu taki „glutek” się ciągnie jak białko kurzego jaja😱😄😄😄 Boże nareszcie 🤣🤣 sprawdzałam szyjkę to wysoko, ale nie umiem rozpoznać czy jest otwarta🤔 jajnik pobolewa i test lada dzień bd wskazywał owu 😁😁

Załączniki

• AEA8A801-D62C-4B69-AC97-9D162C8E5756.jpeg
    AEA8A801-D62C-4B69-AC97-9D162C8E5756.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 110
Dziewczyny, ale szok!! Mam śluz płodny !!! 😱😱😱 normalnie nie wierze😃😃 ale jestem szczęśliwa - zobaczyłam 1 raz od wielu lat... robiłam siusiu patrze a tu taki „glutek” się ciągnie jak białko kurzego jaja😱😄😄😄 Boże nareszcie 🤣🤣 sprawdzałam szyjkę to wysoko, ale nie umiem rozpoznać czy jest otwarta🤔 jajnik pobolewa i test lada dzień bd wskazywał owu 😁😁
Działajcie 👍👍 ja dziewczyny tak się źle czuje, że serio nie przesadzam dawno tak okropnie nie przechodziłam miesiączki, w sensie jeszcze jej nie dostałam ale bolą mnie tak jajniki, piersi, w ciazy nie jestem na bank...to się czuje.Co chwile mam jakiej plamienie brunatne potem znika na jeden dzień , potem znów jest.Dzis rano było już delikatnie z krwią wiec lada moment dostane krwawienia ale nie miałam tak od niepamiętnych czasów.Musze umówić się do gina i do endokrynologa bo coś się dzieje bo to normalne nie jest

O to bardzo mocno trzymam kciuki, z całych sił! ♥ A do mnie wczoraj dzwoniła pani z apc analizy z Łodzi i na koniec sierpnia mam zaplanowaną wizytę u Paśnika. :)

Dobra dostałam właśnie większego krwawienia wiec nie wiem czy dziś uznać to jako pierwszy dzień miesiączki🤯 skoro od paru ładnych dni miałam jakieś plamienia dziwne.Wiecie mam jakoes głupie takie przeczucie nie wiem czy sobie to wkręcam czy co, że jednak coś było na rzeczy ale się nie utrzymało.Pierwse takie plamienie miałam 10 dni od stosunku i to było takie z takimi miniaturowymi coś jak skrzepy i jak to zobaczyłam zrobiło mi się dziwnie bo mowie takie coś na dobry tydzień przed miesiączką...tego było znikome ilości i potem cały czas plamienie aż do dziś gdzie już troche bardziej rozkręciło.Dziwne jest to dla mnie bo nigdy tak nie miałam, najwyżej dzień przed @ były lekkie brązowe plamienia

Dziewczyny, ale szok!! Mam śluz płodny !!! [emoji33][emoji33][emoji33] normalnie nie wierze[emoji2][emoji2] ale jestem szczęśliwa - zobaczyłam 1 raz od wielu lat... robiłam siusiu patrze a tu taki „glutek” się ciągnie jak białko kurzego jaja[emoji33][emoji1][emoji1][emoji1] Boże nareszcie [emoji1787][emoji1787] sprawdzałam szyjkę to wysoko, ale nie umiem rozpoznać czy jest otwarta[emoji848] jajnik pobolewa i test lada dzień bd wskazywał owu [emoji16][emoji16]
Powiedz jak to zrobiłaś bo ja też mam z tym problem [emoji85]

Kciuki zaciśnięte ✊✊✊✊ działajcie działajcie, a ja przesylam wiruski, zrobci z nich użytek ;) 💞💞💞💞💞

Dobra dostałam właśnie większego krwawienia wiec nie wiem czy dziś uznać to jako pierwszy dzień miesiączki🤯 skoro od paru ładnych dni miałam jakieś plamienia dziwne.Wiecie mam jakoes głupie takie przeczucie nie wiem czy sobie to wkręcam czy co, że jednak coś było na rzeczy ale się nie utrzymało.Pierwse takie plamienie miałam 10 dni od stosunku i to było takie z takimi miniaturowymi coś jak skrzepy i jak to zobaczyłam zrobiło mi się dziwnie bo mowie takie coś na dobry tydzień przed miesiączką...tego było znikome ilości i potem cały czas plamienie aż do dziś gdzie już troche bardziej rozkręciło.Dziwne jest to dla mnie bo nigdy tak nie miałam, najwyżej dzień przed @ były lekkie brązowe plamienia

Może zbadaj w nowym cyklu progesteron 7 dni po owulce... Może tez być ze tu coś szaleje i stąd te plamienia w cyklu.

reklama
Do góry