reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To witaj w gronie :) ja co miesiąc się namyślam i rozmyślam😂😂 a co wyjdzie to wyjdzie choć z pierwsza ciążą było już i pyk a tu już trzeci cykl i narazie cisza a do tego w tym miesiącu mam strasznie dziwną miesiączkę ehh.Wiec najpierw muszę wybrać się do gina, fajną mielibyście różnice bo moja córka ma już 4 latka wiec różnica juz dość duża będzie a nigdy tak nie chciałam

Też zawsze uważałam, że 2 lata to idealna różnica. Dopóki nie pojawił się pierwszy łobuz i uświadomił mi, że dwójka małych dzieci to będzie hardcore. :D
Ale już chyba polecimy siłą rozpędu i będzie z głowy. :)
Dziękuję za przywitanie. Trzymam kciuki, by w tym cyklu pykło!

reklama
Też zawsze uważałam, że 2 lata to idealna różnica. Dopóki nie pojawił się pierwszy łobuz i uświadomił mi, że dwójka małych dzieci to będzie hardcore. :D
Ale już chyba polecimy siłą rozpędu i będzie z głowy. :)
Dziękuję za przywitanie. Trzymam kciuki, by w tym cyklu pykło!
O, kolejna stara znajoma ze staraczek 2017 :-)

Byłam w środę u g8n. To byl 11dc. Zrobila mi cytologię, i nakazala kochac sie 11, 13 i 15 dc. Zatem póki co zalecenia wykorzystane :-) zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale pelno płodnego śluzu od środy mam :-)

A więc zaczęłam dziś testowanie i tadam. 2 różne testy na obu cień. Jeszcze nie wiem co o tym myśleć, dziś 22dc, tydzień do @.

IMG_20200714_093654.jpg

reklama
Do góry