reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Sorry ale musiałam wgrać inne zdj to to co było mnie obrzydzalo...
magazine-unlock-01-2.3.4542-_5D9FF97CDE987777FA77C79F7F2CF0ED.jpeg

reklama
U mnie zaczął sie 35 dc. Ciągle sobie powtarzam żeby nie myśleć o tym, żeby sie nie nakręcać ale tak sie nie da, to jest silniejsze odemnie. Co miesiac wielka nadzieja na koniec cyklu.
P.S. Malo sie tu udzielam ale wszystko czytam. Pozdrawiam was dziewczynki :)

I nie testujesz?
U mnie zaczął sie 35 dc. Ciągle sobie powtarzam żeby nie myśleć o tym, żeby sie nie nakręcać ale tak sie nie da, to jest silniejsze odemnie. Co miesiac wielka nadzieja na koniec cyklu.
P.S. Malo sie tu udzielam ale wszystko czytam. Pozdrawiam was dziewczynki :)

Jeszcze nie, cykle mam 35 dni. Jesli sie nie pojawi to zatestuje w sobote.
Rozumiem Cię doskonale. U mnie dzis 37d.c. i nie testuje , dość rozczarowania . Nic nie zapowiada oprócz zgagi, ale mam chory żołądek także to na pewno to. Okres zawsze przychodzi dzień po testowaniu lub jeszcze w ten dzień..

reklama
Do góry