reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, wiem ze już nieraz ten temat był poruszany, ale zawsze mi z głowy wyleci. Powiedzcie jakie badania (immunologiczne) mogłabym jeszcze zrobić. Tym bardziej, ze u mnie występuje (niepłodność wtórna). Hormonalne już miałam, dodatkowo myśle o homocysteinie, b12, kwasie foliowym. Genetyczne to swoją droga (bo jednak to są dość kosztowne badania)
Genetyke możesz zrobić na NFZ. ja robiłam.

reklama
I wszystko jasne. Dostałam @ :( Dobrze ze nie robilam testu. Nowy cykl rozpoczęty... ehh...
Za kilka dni napiszę Ci to samo imienniczko ma 😘 wiem jak to wkur...... Łatwo mówić będzie dobrze bo człowiek traci wiarę. A co Ci chorujesz na coś? Masz coś stwierdzone? I co bierzesz? Ja mam cykle nawet po 50 dni to pomysl jak się narecalam . Głupia se myślę.😂ale człowiek już taki jest. A ile ciąż urojonych mam na koncie, omg..😂😂 tak dla pocieszenia😘😘

Za kilka dni napiszę Ci to samo imienniczko ma 😘 wiem jak to wkur...... Łatwo mówić będzie dobrze bo człowiek traci wiarę. A co Ci chorujesz na coś? Masz coś stwierdzone? I co bierzesz? Ja mam cykle nawet po 50 dni to pomysl jak się narecalam . Głupia se myślę.😂ale człowiek już taki jest. A ile ciąż urojonych mam na koncie, omg..😂😂 tak dla pocieszenia😘😘
Narazie nie mam nic stwierdzone, kupa badan i wszystko w normie, czeka mnie dalsza diagnostyka. Biore tylko leki na niedoczynność tarczycy. Ja mam cykle +/- 35 dni. Ciąże urojone tez miałam, raz nawet brzuch mi już rósł 😂 ogólnie objawy ciaży mam przed każdym okresem i jak tylko one sie pojawiają pojawia sie również nadzieja. Skąd wiesz ze jestes moja imienniczką? Nie przedstawialam sie....

Narazie nie mam nic stwierdzone, kupa badan i wszystko w normie, czeka mnie dalsza diagnostyka. Biore tylko leki na niedoczynność tarczycy. Ja mam cykle +/- 35 dni. Ciąże urojone tez miałam, raz nawet brzuch mi już rósł 😂 ogólnie objawy ciaży mam przed każdym okresem i jak tylko one sie pojawiają pojawia sie również nadzieja. Skąd wiesz ze jestes moja imienniczką? Nie przedstawialam sie....
A nie pisalas na poprzedniej stronie że imienniczka Twoja jestem? Dwie osoby pisały i chyba właśnie to Byłaś Ty😁 no to pewno ta tarczyca Cię blokuje. A ile masz lat że tak bezczelnie zapytam 😁😂

A nie pisalas na poprzedniej stronie że imienniczka Twoja jestem? Dwie osoby pisały i chyba właśnie to Byłaś Ty😁 no to pewno ta tarczyca Cię blokuje. A ile masz lat że tak bezczelnie zapytam 😁😂
Nie, to nie ja pisalam. Mam 32 lata. Tarczyce mam uregulowaną pod kontrolą, czesto wynik ponizej 2. Ty ile masz lat? Cos wyszlo Ci z badan?

reklama
Do góry