porzeczka97
Fanka BB :)
Bardzo nam przykro trzymaj się. A ile miał kat, chorował? Przyjmij najszczersze kondolencjeMój tato umarł dzisiaj w nocy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo nam przykro trzymaj się. A ile miał kat, chorował? Przyjmij najszczersze kondolencjeMój tato umarł dzisiaj w nocy...
W lipcu miałby 58 urodziny, chorował od dłuższego czasu, ale w szpitalu w stanie ciężkim leżał 2 miesiące ponad.Bardzo nam przykro trzymaj się. A ile miał kat, chorował? Przyjmij najszczersze kondolencje
Nawet nie wiesz jak mi przykro byłam pełna nadziei po Twoich ostatnich postach, że bedzie lepiejW lipcu miałby 58 urodziny, chorował od dłuższego czasu, ale w szpitalu w stanie ciężkim leżał 2 miesiące ponad.
Mój tato umarł dzisiaj w nocy...
Proszę o dopisanie
Dominika, 23 lata, warmińsko-mazurskie. 27 cykl starań
Mój tato umarł dzisiaj w nocy...
Dokladnie, mam to samo, zatestuje i nastepnego dnia pojawia sie okres. Lepiej też poczekac kilka dni żeby test byl bardziej wiarygodny. Tez mam chory żołądek.Rozumiem Cię doskonale. U mnie dzis 37d.c. i nie testuje , dość rozczarowania . Nic nie zapowiada oprócz zgagi, ale mam chory żołądek także to na pewno to. Okres zawsze przychodzi dzień po testowaniu lub jeszcze w ten dzień..
Długo się starasz? Powiem Ci że dostałam z roboty kartę apteczna na 200 zł i co Idę do apteki po test to zawsze tą kartką a sprawdzilam saldo i nam na niej 13 zł tyle przepier.....na testy. Ludzie kto to słyszał..uznałam to za głupotę i nie zamierzam już robić testów już i się rozczarować i szukać na siłę drugiej kreski obiektywnie patrząc to jest śmieszneDokladnie, mam to samo, zatestuje i nastepnego dnia pojawia sie okres. Lepiej też poczekac kilka dni żeby test byl bardziej wiarygodny. Tez mam chory żołądek.
Dokladnie, robienie tych testow co miesiac to strata pieniedzy. Jesli bedzie ciąża to bedzie, wczesny test nic nie zmieni, lepiej poczekac aby ten test byl bardziej wiarygodny. Staram sie 2,5 roku.Długo się starasz? Powiem Ci że dostałam z roboty kartę apteczna na 200 zł i co Idę do apteki po test to zawsze tą kartką a sprawdzilam saldo i nam na niej 13 zł tyle przepier.....na testy. Ludzie kto to słyszał..uznałam to za głupotę i nie zamierzam już robić testów już i się rozczarować i szukać na siłę drugiej kreski obiektywnie patrząc to jest śmieszne
Ja 2 lata i trzy miesiące więc praktycznie ten sam etapDokladnie, robienie tych testow co miesiac to strata pieniedzy. Jesli bedzie ciąża to bedzie, wczesny test nic nie zmieni, lepiej poczekac aby ten test byl bardziej wiarygodny. Staram sie 2,5 roku.