Miesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domu bo dzisiaj ge prądu przez piersi jeszcze bardziej się nasiliłyI jak sytuacja sie rozwinęła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domu bo dzisiaj ge prądu przez piersi jeszcze bardziej się nasiliłyI jak sytuacja sie rozwinęła?
Zrób dzisiaj, zrób dzisiaj :-) niech chociaż jedna z nas do lutowych mam dołączyMiesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domu [emoji1] bo dzisiaj ge prądu przez piersi jeszcze bardziej się nasiliły
Miesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domu [emoji1] bo dzisiaj ge prądu przez piersi jeszcze bardziej się nasiliły
Jedna kreska wiec chyba jednak zostaje czekac na @Powodzenia! [emoji256]
Dopóki nie ma @, jest nadzieja :-)Jedna kreska wiec chyba jednak zostaje czekac na @
Do końca tygodnia się wyjaśniDopóki nie ma @, jest nadzieja :-)
U mnie dzisija sie wyjasnilo. Nowy cykl, nowa nadzieja :-)Do końca tygodnia się wyjaśni
Ile już się staracie kochana ?U mnie dzisija sie wyjasnilo. Nowy cykl, nowa nadzieja :-)
Dzisiaj zaczelam 3 cykl. W sumie, z ponad dwuletnią przerwą, 3 i pół roku.Ile już się staracie kochana ?