reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Też mi się wydaje, że są ok. Ciekawe jak reszta. Na razie dobrze nie jest do końca, z tatą bardzo ciężko. Lekarze nie dają nadziei, po prostu sami nie wiedzą, czy dadzą radę tatę wyleczyć. Ryczeć mi się chce. Dzisiaj byłam u psychologa, będę chodziła na terapię.
Przykro mi Kochana:( dużo sił dla Ciebie i rodziny❤️ Oby było dobrze!

Przykro mi Kochana:( dużo sił dla Ciebie i rodziny❤ Oby było dobrze!
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ale sił brakuje, już jesteśmy wszyscy psychicznie wycieńczeni. Dla taty w szpitalu będę załatwiać psychologa bo jest zrezygnowany, nie wierzy, że wyjdzie z tego, nie ma woli walki.

Jestem po wizycie. Endo ponad 7 więc szaleństwa nie ma ale jest plyn po owulacji (końcówka) czyli owu była kilka dni temu. I jest kolejny perzechyk 17mm na tym samym jajniku... Mam prac dupka przez 10dni (co wydaje mi się, że powinnam brać cały czas bo co jak przestanę a się okaże, że ze jestem w ciąży i zaszkodzę?) i czekamy

Cześć Kochana😘 dziękuje, ze pytasz 😘 u mnie nic nowego... dalej cisza. Czekam na @ ma się pojawić na dniach. Ostatnio ciagle widziałam bociany, nad moim blokiem latały - co się okazuje, sąsiedzi będą mieli dziecko... :|

Jeden bocian na jedno dziecko xD to jak ich tam więcej latało to może drugi do Was się dobija ;) kto wie 😁😁😁
Ja tam dalej wierzę, że choćby nie wiem co i jk długo by nie było trzeba czekać, to wszystkie się doczekamy 😘
Caly czas jestem z Tobą i Gosia w szczególności myślami :) obserwuję caly czas Was tutaj i wiem ze któregoś dnia doczekam się TEJ wiadomości od Was ;) innej możliwości nawet nie przewiduje dziewczyny 😘✊

Ostatnia edycja:
reklama
Moja koleżanka po leczeniu hormonalnym, wyciek z piersi, wysoki testoesteron, niski progesteron itp itd. ostawila leki i zaszła w ciążę. Wcale nie ogarnia co to beta. Nawet nie wie od kiedy liczy się ciążę. Myślała, że jest w pierwszym! tygodniu. Serio dla mnie to jest aż mnie gotuje, żeby szybko zadbała, poszła do lekarza. Ale chyba spokojna głowa to cud.

Do góry