IrenaX
Fanka BB :)
Właśnie Kochana, jak tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?Hej dziękuję że pytasz. W porządku. Po woli do przodu. Wizytę mam za 3 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie Kochana, jak tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?Hej dziękuję że pytasz. W porządku. Po woli do przodu. Wizytę mam za 3 dni.
Dziękuję że pytasz. Ogólnie dobrze ale pada mi już na łeb stres przed poniedziałkową wizyta.Właśnie Kochana, jak tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?
Wiesiołka biorę do ow, siemię leży w szafie a syrop nie zaszkodzi?
Dziękuję że pytasz. Ogólnie dobrze ale pada mi już na łeb stres przed poniedziałkową wizyta.
Nie AC to tabletka taka musująca też pij codziennie do owu. Pomaga. Wiele dziewczyn stosuje. Ja kupiłam dla męża bo nasienie ma podwyższoną lepkość a później doczytałam że super na śluz dla kobiet i też piję.Wiesiołka biorę do ow, siemię leży w szafie [emoji12] a syrop nie zaszkodzi?
TakTeraz serduszkowa?
Na pierwszych lepiej serce tylko zobaczyć. Nie słuchać. Możesz zawsze lekarzowi to zaznaczyć, żeby nie puszczał Dopplera. Bo o tym też są skrajne poglądy.
Dziękuje Ci, ze napisałaś[emoji171] po to jest ten wątek, opisujemy tu swoje historie, wymieniamy sie doświadczeniami i nie tylko[emoji8] jak zaczęłam stosować ten żel 2 lata temu to tez zaskoczyło odrazu. Nie wiem może przypadek, ale (bez tego) wcześniej nic, a teraz znowu cisza. Muszę kupić i stosować wtedy się udało to może i teraz pomoże, tym bardziej, ze ja nie mam w ogóle śluzu płodnego, on zawsze jest inny niż powinien:/
Kochana a wiesz co było przyczyna poronienia na tym etapie?