reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wiesiołka biorę do ow, siemię leży w szafie [emoji12] a syrop nie zaszkodzi?
Nie :) AC to tabletka taka musująca też pij codziennie do owu. Pomaga. Wiele dziewczyn stosuje. Ja kupiłam dla męża bo nasienie ma podwyższoną lepkość a później doczytałam że super na śluz dla kobiet i też piję.

reklama
Dziękuje Ci, ze napisałaś[emoji171] po to jest ten wątek, opisujemy tu swoje historie, wymieniamy sie doświadczeniami i nie tylko[emoji8] jak zaczęłam stosować ten żel 2 lata temu to tez zaskoczyło odrazu. Nie wiem może przypadek, ale (bez tego) wcześniej nic, a teraz znowu cisza. Muszę kupić i stosować ;) wtedy się udało to może i teraz pomoże, tym bardziej, ze ja nie mam w ogóle śluzu płodnego, on zawsze jest inny niż powinien:/

Kochana a wiesz co było przyczyna poronienia na tym etapie?

Niestety nie wiem. Ciąża rozwijała się bezproblemowo, dzidziuś odpowiednio duży do tygodnia ciąży. Na wieczór 11+5 pobolewał mnie brzuch, a na następny dzień rano krwawienie i do szpitala. W nocy poronienie i zabieg. Moja ginekolog powiedziała, że pewnie wada genetyczna i organizm sam usunął.. Nie chcieli robić badań ani dzieciątku ani mi. Natura - tak się zdarza... Na następny dzień miałam umówione badania prenatalne.
Teraz stosuje olej z wiesiołka do owu i pije dużo wody. Seksy celowane w owu, z testami owu, jak najczęściej - u nas sprawdza się ten przepis. Już staramy się długo i próbujemy wszystkiego. Na szczęście mój niemąż ma podobne podejście. Seksy mamy ogólnie częste, ale podczas owu potrafimy zapomnieć o całym świecie i te dni podporządkować tylko i wyłącznie miłości. [emoji3526] Nie zawsze się udaje, wiadomo, praca i życie, ale ten cykl daliśmy z siebie wszystko i czekam na testowanie. Wzięliśmy urlop, nie odbieraliśmy telefonów i nie zajmowaliśmy się światem zewnętrznym. To 3 cykl starań od poronienia (+3 cykle musiałam po zabiegu odczekac). Mam nadzieję, że szczęśliwy dla nas i w końcu się uda.
Ja przypuszczam u siebie krótkie życie jajeczka i kiepski śluz płodny. Mam cykle 25 dniowe, owu około 13 dc. Dlatego stawiamy na częste seksy, nawet jeśli to nie jest zalecane,inne metody u nas nie zadziałały.
3mam kciuki za ciebie, w końcu nam się uda [emoji3590]

Do góry