reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O rany ! Ile nieprzyjemnych przygód przeżyłaś. Współczuje. Bardzo ciężko nawet to czytać a co dopiero w tym uczestniczyć.

Mam nadzieje, że masz wciąż siłę na walkę o własne marzenia.

Jest jakaś szansa na potomka??

Też jestem po pozamacicznej i od tej pory juz nic u mnie nie zatrybiło.
Szanse są zawsze, w końcu ja jestem na tym świecie. ;)
Mam siłę, co prawda mniej niż wcześniej, już nie mam tyle energii do tego. Największą szanse daje ivf z badaniami preimplantacyjnymi ale to koszt ok 30tys, dzięki tym badaniom wyłaniają te zdrowe zarodki, ale może okazać się, że żaden zarodek nie jest ok. Mamy zrzutkę założoną ale w tym okresie nie liczę na żadna wpłatę, teraz ludzie mają problemy z pracą, z życiem. Może kiedyś. Ale między czasie staramy się naturalnie, żeby jakoś przyspieszyć spełnienie tego marzenia.

reklama
jejku, a skąd u was te trudności? tak po prostu czy majcie jakieś konkretne problemy ze zdrowiem ?
Mi się udało zajść w pierwsza ciąże po 1.5 roku, jednak było to puste jajo płodowe. Dowiedziałam się w 8 tyg. (ciąża już wcześniej przestała się rozwijać) beta do pewnego czasu się podwajala, a potem zwolniła.
Ogólnie wyniki ok, jedynie po tej straconej ciąży wyszło podwyższone tsh i anty TG. Póki co wynik zbity :) hormony, nasienie, hsg - wszystko dobrze. Więc dalej nie wiem co jest przyczyna niepłodności. I tak kolejne 2 lata zleciały... nadal cisza

Dziewczyny!
Życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt! 🐥🐣🌸🌺 jeszcze będzie pięknie 😍❤️

Załączniki

• B809633B-C479-4C61-AC0B-297082412670.jpeg
    B809633B-C479-4C61-AC0B-297082412670.jpeg
    110,1 KB · Wyświetleń: 72
Ja świąt co prawda nie obchodzę ale życzę wam spełnienia marzeń a szczególnie tego najważniejszego 🤰 👶. :) spokoju w tym trudnym czasie i przede wszystkim zdrowia!

reklama
Do góry