monika1708
Fanka BB :)
Acard, mi lekarz zalecił brać w ciąży. Jak narazie jest wszystko ok.@Maliina nadszedl ten dzień, od kiedy zaczynam przygodę z acardem, o którym mi już dawno mówiłaś. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acard, mi lekarz zalecił brać w ciąży. Jak narazie jest wszystko ok.@Maliina nadszedl ten dzień, od kiedy zaczynam przygodę z acardem, o którym mi już dawno mówiłaś. [emoji23]
Ja mam polimorfizm pai-1 więc jest zalecany, jeszcze lekarze dają heparyne ale to już na receptę z tego co wiem. Więc dwa czynniki poronień w tym biochemicznych czyli nieprawidłowy kariotyp i polimorfizm pai - 1.Acard, mi lekarz zalecił brać w ciąży. Jak narazie jest wszystko ok.
Ja nie dotrwałam do wizyty u genetyka [emoji23]Ja mam polimorfizm pai-1 więc jest zalecany, jeszcze lekarze dają heparyne ale to już na receptę z tego co wiem. Więc dwa czynniki poronień w tym biochemicznych czyli nieprawidłowy kariotyp i polimorfizm pai - 1.
Za mną i za mężem za to już mnóstwo wizyt, badań. Mąż ma mutacje w genie CFTR. Reszta jest prawidłowa. Mimo wszystko samo to już jest dla mnie za wiele. Prawie 6 lat starań, tyle strat... Dostaliśmy zalecenie ivf z badaniami preimplantacyjnymi ale po prostu tak od razu nas nie stać, a zanim uzbieramy pieniądze to hohoho... Dlatego po roku przerwy w staraniach wróciliśmy, nie chcemy czekać.Ja nie dotrwałam do wizyty u genetyka [emoji23]
Doczekałam się tej chwili@Maliina nadszedl ten dzień, od kiedy zaczynam przygodę z acardem, o którym mi już dawno mówiłaś.
Cóż, sytuacja mnie zmusiła, moje kochane geny.Doczekałam się tej chwili
A jakie sa podstawy do brania acard, przy staraniach?Acard, mi lekarz zalecił brać w ciąży. Jak narazie jest wszystko ok.