IrenaX
Fanka BB :)
Nawet kiedy będę zdrowaNo dobra, ale czy wystawia te L4, żebym miała płatne ? O to chodzi ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet kiedy będę zdrowaNo dobra, ale czy wystawia te L4, żebym miała płatne ? O to chodzi ...
Gratuluję! [emoji3526]Ja miałam cykl z aromkiem i zastrzykami i zaszłam ale poronilam, w następnym cyklu bez niczego zaszłam i jak narazie jest ok [emoji23]
Narazie nie zapeszam [emoji2960]Gratuluję! [emoji3526]
nie mniej jednak, trzymamy mocno kciuki ))Narazie nie zapeszam [emoji2960]
Dziewczyny, ja testuję... mam straszny mętlik w głowie, robiłam dziś rano testy i wyszły negatywne chociaż mam mini cień nadziei że może ta kreska tam jednak jest... zobaczcie na zdjęciu, chyba sobie to wmawiam.... jest dwa dni po spodziewanej miesiączce, bardzo się denerwuję, widzicie tam coś?
A zdjęcia były zrobione przed upływem maks. czasu czy po wyschnięciu? Bo testy wyglądają jak bobo-test i one zawsze mi tak właśnie żółkną po czasie. Plus im nie wierzę, bo już wielokrotnie pokazywały mi falszywe cienie.Dziewczyny, ja testuję... mam straszny mętlik w głowie, robiłam dziś rano testy i wyszły negatywne chociaż mam mini cień nadziei że może ta kreska tam jednak jest... zobaczcie na zdjęciu, chyba sobie to wmawiam.... jest dwa dni po spodziewanej miesiączce, bardzo się denerwuję, widzicie tam coś?