Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie wiedziałam, że udało się! Super! Wielkie gratulacje! Oby wszystko było dobrze [emoji3590]No to nie masz łatwo. Ale oby szybko ci minęło. Napewno jesteś wykończona wymiotami.
Mnie póki co nic nie dolega prócz częstego korzystania z WC i czasami ból w podbrzuszu, ale da się wytrzymać[emoji4]
Dziękuję kochana. Mam dobre przeczucie ze teraz się wszystko skończy z happy endem. Że tak powiem świadoma wpadka. Nie staraliśmy się ale też nie zabezpieczaliśmy się po ostatnim poronieniu w sierpniu 2019r.Oj nie wiedziałam, że udało się! Super! Wielkie gratulacje! Oby wszystko było dobrze [emoji3590]
Fajnie, że się udało. Myślałam, ze się będziecie zabezpieczać po tym co pisałaś wcześniej, że starania już nie będzie narazie. Tak miało być i oby było wszystko pięknie ! Trzymam mocno kciuki serducho będzie, tylko lepiej go narazie nie słyszeć, tylko widziećDziękuję kochana. Mam dobre przeczucie ze teraz się wszystko skończy z happy endem. Że tak powiem świadoma wpadka. Nie staraliśmy się ale też nie zabezpieczaliśmy się po ostatnim poronieniu w sierpniu 2019r.
Ja nie chciałam hormonów bo za długo doprowadzałam hormony do ładu a prezerwatywy to jak cukierek w papierku [emoji23] dziękuję kciuki się przydadzą i też jestem tego zdania. Słyszeć serduszko dopiero bym chciała po 10tc ale najpierw muszę się doczekać zarodka i serduszka[emoji4]Fajnie, że się udało. Myślałam, ze się będziecie zabezpieczać po tym co pisałaś wcześniej, że starania już nie będzie narazie. Tak miało być i oby było wszystko pięknie ! Trzymam mocno kciuki serducho będzie, tylko lepiej go narazie nie słyszeć, tylko widzieć
Tego tobie życzę będzie dobrze!Dziękuję kochana. Mam dobre przeczucie ze teraz się wszystko skończy z happy endem. Że tak powiem świadoma wpadka. Nie staraliśmy się ale też nie zabezpieczaliśmy się po ostatnim poronieniu w sierpniu 2019r.
Dziękuję[emoji4] ja też wierzę że będzie dobrze. Ale to się okaże. Co u ciebie?Tego tobie życzę będzie dobrze!
A który u Ciebie tydzień Kochana?Ja nie chciałam hormonów bo za długo doprowadzałam hormony do ładu a prezerwatywy to jak cukierek w papierku [emoji23] dziękuję kciuki się przydadzą i też jestem tego zdania. Słyszeć serduszko dopiero bym chciała po 10tc ale najpierw muszę się doczekać zarodka i serduszka[emoji4]
5+3 [emoji4]A który u Ciebie tydzień Kochana?
U mnie bez zmian. Teraz jestem drugi cykl na aromku, ale nie wydaje mi się aby się udało. Będę musiała podjąć inne kroki, ale teraz przez wirus to nic nie funkcjonuje normalnie.Dziękuję[emoji4] ja też wierzę że będzie dobrze. Ale to się okaże. Co u ciebie?