Martitta88
Fanka BB :)
Tutaj warto zadać to pytanie Link do: Mamy Mamom
Dziękuję za radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj warto zadać to pytanie Link do: Mamy Mamom
Trzymam za was kciuki! U mnie też sytuacja z pracą niepewna więc to druga sprawa. Będę teraz zarabiać ok. 600zl mniej nie licząc premii. Mam nadzieję, że szef zadzwoni w maju i powie, żebym wróciła... Bo i planowaliśmy pod koniec roku wziąć kredyt konsolidacyjny, co też się wydłuży jak od nowa będę miała umowę. U nas jest ciężko dostać się do ginekologa, koleżanka ujrzała dwie kreski, jest też z czynnikiem ryzyka utraty a lekarz odmówił jej tak szybkiego przyjścia i potwierdzenia ciąży. I musiała do innego miasta jechać za ginekologiem.
Gratulacje Kochana, jeszcze raz spokojnej ciążyA taka druga sprawa to ktoś chciał Wam coś powiedzieć ...
Kochane forumowe ciocie, mam się dobrze, serce mi bije (mama słyszała ) i wczoraj miałam już 8 mm długości całuję Was i ściskam mocno. Kropeczka ❤
Gratuluję kochana. Mam nadzieję że ja też usłyszę serduszko 20.04A taka druga sprawa to ktoś chciał Wam coś powiedzieć ...
Kochane forumowe ciocie, mam się dobrze, serce mi bije (mama słyszała ) i wczoraj miałam już 8 mm długości całuję Was i ściskam mocno. Kropeczka [emoji3590]
Gratulacje Kochana, jeszcze raz spokojnej ciąży ❤
Gratuluję kochana. Mam nadzieję że ja też usłyszę serduszko 20.04
Przez tego koronawirusa muszę jeździć do gin 60km bo żaden w moim mieście nie chciał mnie przyjąć.
Dziękuję przyda się napewno. A ty jak się czujesz?Bede trzymać kciuki za wizytę
Pewnie objawyOsoba która ma @ a robi test i jest w ciąży to skad wiedziała aby zrobić test skoro ma @. Co wskazywało na to by zatestosowac mimo wszystko ?