reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Trzymam za was kciuki! 💕 U mnie też sytuacja z pracą niepewna więc to druga sprawa. Będę teraz zarabiać ok. 600zl mniej nie licząc premii. Mam nadzieję, że szef zadzwoni w maju i powie, żebym wróciła... Bo i planowaliśmy pod koniec roku wziąć kredyt konsolidacyjny, co też się wydłuży jak od nowa będę miała umowę. U nas jest ciężko dostać się do ginekologa, koleżanka ujrzała dwie kreski, jest też z czynnikiem ryzyka utraty a lekarz odmówił jej tak szybkiego przyjścia i potwierdzenia ciąży. 🤷‍♀️ I musiała do innego miasta jechać za ginekologiem.

No to prawda, ja też będą już w ciąży mam problem z wizytami, muszę się czasem nieźle nakombinowac zeby lekarz mnie przyjął. Teraz niby założyli mi karte ciąży i lekarz wypisał skierowania ale zobaczymy jak będzie z umówieniem się :/ ciężki czas.

A taka druga sprawa to ktoś chciał Wam coś powiedzieć ...

Kochane forumowe ciocie, mam się dobrze, serce mi bije (mama słyszała ;) ) i wczoraj miałam już 8 mm długości :) całuję Was i ściskam mocno. Kropeczka ❤️

Załączniki

• IMG_20200331_155618.jpg
    IMG_20200331_155618.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 101
  • IMG_20200331_155147.jpg
    IMG_20200331_155147.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 107
A taka druga sprawa to ktoś chciał Wam coś powiedzieć ...

Kochane forumowe ciocie, mam się dobrze, serce mi bije (mama słyszała ;) ) i wczoraj miałam już 8 mm długości :) całuję Was i ściskam mocno. Kropeczka [emoji3590]
Gratuluję kochana. Mam nadzieję że ja też usłyszę serduszko 20.04

Przez tego koronawirusa muszę jeździć do gin 60km bo żaden w moim mieście nie chciał mnie przyjąć.

reklama
Do góry