reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Najgorsze, ze chce się mieć „już teraz” a to tak nie działa:( wszystko wydłuża sie w czasie... nie wiadomo z jakiej przyczyny:( wydawało by się, ze już raz udało się zajść w ciąże- a od tamtego czasu już prawie 2 lata mija i dalej echo :/ :(
Niby już jakieś kroki podjęte, człowiek ma nadzieje, ze może a nuż tym razem się uda a tu znowu rozczarowanie... byłam w błędzie myśląc ze to takie proste, albo już tak się nakręciłam ze nie myśle racjonalnie i się blokuje, albo nie wiem 😒😰 te czekanie jest najgorsze

reklama
A dzisiaj miałam taki piękny sen[emoji3059][emoji7] ze urodziłam śliczna córeczkę, opalona, z ciemnymi włoskami i pięknymi dużymi oczkami... jeju, ale byłam szczęśliwa [emoji3590]
Jak ja bym chciała, by się to w końcu spełniło... jeszcze 9 dni do @ zobaczymy... póki co nic nie zapowiada się na zapłodnienie :(
Irenka 3mam baaardzo mocno kciuki za ten sen [emoji7] mi mój starszy też się wyśnił [emoji6]

Hej, mam kłopot.
Inseminacje 6 marca, wynik testu plytkowego pozytywny.
Poniedziałek 23.03 HCG 99.7, następne środa 25.03 tylko 109 i piątek 27.03 spadek na 88 [emoji17] gin kazał odstawić Duphaston I czekać na krwawienie. Odstawiłam ale nic kompletnie się nie dzieje.. Myślę żeby jeszcze jutro zrobić betę dla własnego spokoju... Co myślicie?
Buźka dla wszystkich [emoji8]

Przykro mi. Spokojnie, poczekaj cierpliwie, ja okres dostałam tydzień po tym jak beta była 20. Potrzebuje chwile na spadek.

Najgorsze, ze chce się mieć „już teraz” a to tak nie działa:( wszystko wydłuża sie w czasie... nie wiadomo z jakiej przyczyny:( wydawało by się, ze już raz udało się zajść w ciąże- a od tamtego czasu już prawie 2 lata mija i dalej echo :/ :(
Niby już jakieś kroki podjęte, człowiek ma nadzieje, ze może a nuż tym razem się uda a tu znowu rozczarowanie... byłam w błędzie myśląc ze to takie proste, albo już tak się nakręciłam ze nie myśle racjonalnie i się blokuje, albo nie wiem 😒😰 te czekanie jest najgorsze
Ja też bym chciała tu i teraz, najlepiej już rodzic zdrowie dzieciątko, tyle lat już czekamy, w sumie w tym roku pyknie 6 lat i tyle samo od ostatniej ciąży jak u ciebie. Ale ja w tym momencie boję się starać, nie mieszkamy na swoim tylko wynajmowanym, nie wiadomo co z pracą bo i taka niby stabilna może okazać się w ogóle nie stabilna z dnia na dzień. Gdybym teraz w tej sytuacji miała dziecko to bym w jedną noc osiwiała ze zmartwień co robić. Poczekamy raczej na czas, aż trochę się ustabilizuje, uzbieramy więcej oszczędności na czarna godzinę i startujemy.

Przyszło 😔 czy to krwawienie liczyć już jako początek nowego cyklu? Dziękuję za słowa otuchy 😘

Jak przyszło to dobrze, będziesz spokojniejsza, bo wiem, że to nerwy czekanie w takiej sytuacji na miesiączkę. Dużo odpoczywaj i dbaj o siebie. Licz to jako pierwszy dzień cyklu.

Ostatnia edycja:
Ja też bym chciała tu i teraz, najlepiej już rodzic zdrowie dzieciątko, tyle lat już czekamy, w sumie w tym roku pyknie 6 lat i tyle samo od ostatniej ciąży jak u ciebie. Ale ja w tym momencie boję się starać, nie mieszkamy na swoim tylko wynajmowanym, nie wiadomo co z pracą bo i taka niby stabilna może okazać się w ogóle nie stabilna z dnia na dzień. Gdybym teraz w tej sytuacji miała dziecko to bym w jedną noc osiwiała ze zmartwień co robić. Poczekamy raczej na czas, aż trochę się ustabilizuje, uzbieramy więcej oszczędności na czarna godzinę i startujemy.
3 mam kciuki Kochana 😘😘❤️❤️

Hej dziewczyny! Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a niektóre z Was będą już miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)

reklama
Do góry