reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej, mam kłopot.
Inseminacje 6 marca, wynik testu plytkowego pozytywny.
Poniedziałek 23.03 HCG 99.7, następne środa 25.03 tylko 109 i piątek 27.03 spadek na 88 😔 gin kazał odstawić Duphaston I czekać na krwawienie. Odstawiłam ale nic kompletnie się nie dzieje.. Myślę żeby jeszcze jutro zrobić betę dla własnego spokoju... Co myślicie?
Buźka dla wszystkich 😘

reklama
U mnie był w planach spacer po odludziu ale pogoda nie pozwala. ;/ I tak zawsze jest, jak mąż ma wolne to pogoda paskudna. Mężu od rana robi żarełko, ja zaraz poćwiczę bo wyglądam jakbym była w ciąży. :D A to tylko miesiąc bez qczajowych treningów i diety! :D
Noo tak to jest. Dzisiaj pogoda paskudna. Ostatnio robiłam pizzę na kolacje a dzisiaj rogaliki :) Taka wena mnie dopadła dziś;) ja to już w ogóle nie wspomnę, przydałoby mi się zrzucić z 5 kg 😱

N
Hej, mam kłopot.
Inseminacje 6 marca, wynik testu plytkowego pozytywny.
Poniedziałek 23.03 HCG 99.7, następne środa 25.03 tylko 109 i piątek 27.03 spadek na 88 😔 gin kazał odstawić Duphaston I czekać na krwawienie. Odstawiłam ale nic kompletnie się nie dzieje.. Myślę żeby jeszcze jutro zrobić betę dla własnego spokoju... Co myślicie?
Buźka dla wszystkich 😘
Przykro mi😞 ale nie wyglada to dobrze :( pozostaje posłuchać lekarza

A dzisiaj miałam taki piękny sen🥰😍 ze urodziłam śliczna córeczkę, opalona, z ciemnymi włoskami i pięknymi dużymi oczkami... jeju, ale byłam szczęśliwa ❤️
Jak ja bym chciała, by się to w końcu spełniło... jeszcze 9 dni do @ zobaczymy... póki co nic nie zapowiada się na zapłodnienie :(

A dzisiaj miałam taki piękny sen🥰😍 ze urodziłam śliczna córeczkę, opalona, z ciemnymi włoskami i pięknymi dużymi oczkami... jeju, ale byłam szczęśliwa ❤
Jak ja bym chciała, by się to w końcu spełniło... jeszcze 9 dni do @ zobaczymy... póki co nic nie zapowiada się na zapłodnienie :(
A miałam sen, że szlam z mężem, prowadził wózek, ze śpiącym synkiem. Aż nie chciałam się budzić! U nas nie ma opcji, byśmy się starali, póki nie wróci wszystko do normy. B i nawet nie wiadomo jak z wizytami u gina w tym okresie.

A miałam sen, że szlam z mężem, prowadził wózek, ze śpiącym synkiem. Aż nie chciałam się budzić! U nas nie ma opcji, byśmy się starali, póki nie wróci wszystko do normy. B i nawet nie wiadomo jak z wizytami u gina w tym okresie.
Myśle, ze lekarze przyjmują, bo co to by było gdyby wszystko zamknęli. Pewnie są zwiększone środki ostrożności. Ja nie chciałam rezygnować, choć (sytuacja w kraju ciężka), dlatego ze jestem świeżo po hsg i tym bardziej, ze mój partner był na miejscu. Teraz znowu wyjedzie i już nie będę miała możliwości tak często współżyć :( a wiek tez mnie goni... cały czas coś było na przeszkodzie- dlatego nie mogłam zrezygnować, oby to coś dało... bo jeśli się nie uda - to ja już rozkładam ręce... :( mam tylko nadzieje, ze cała ta sytuacja się uspokoi, ze wszystko wróci do normy ❤️

Zaraz minie 4 lata staran ...po mensinorm zaczęliśmy zastrzyki ovitrelle I to samo... 2 dni się okres spóźnia wiec już nadzieja była A tu okres 😭 chyba już mam dość tych rozczarowań I po prostu pogodza się że nie będziemy mieć dzieci 😭😭😭 załamana 😔😔😔
[/QUOTE
N

Przykro mi😞 ale nie wyglada to dobrze :( pozostaje posłuchać lekarza
Wiem 😔 ale i tak nam nadzieję 🥺

Myśle, ze lekarze przyjmują, bo co to by było gdyby wszystko zamknęli. Pewnie są zwiększone środki ostrożności. Ja nie chciałam rezygnować, choć (sytuacja w kraju ciężka), dlatego ze jestem świeżo po hsg i tym bardziej, ze mój partner był na miejscu. Teraz znowu wyjedzie i już nie będę miała możliwości tak często współżyć :( a wiek tez mnie goni... cały czas coś było na przeszkodzie- dlatego nie mogłam zrezygnować, oby to coś dało... bo jeśli się nie uda - to ja już rozkładam ręce... :( mam tylko nadzieje, ze cała ta sytuacja się uspokoi, ze wszystko wróci do normy ❤
Trzymam za was kciuki! 💕 U mnie też sytuacja z pracą niepewna więc to druga sprawa. Będę teraz zarabiać ok. 600zl mniej nie licząc premii. Mam nadzieję, że szef zadzwoni w maju i powie, żebym wróciła... Bo i planowaliśmy pod koniec roku wziąć kredyt konsolidacyjny, co też się wydłuży jak od nowa będę miała umowę. U nas jest ciężko dostać się do ginekologa, koleżanka ujrzała dwie kreski, jest też z czynnikiem ryzyka utraty a lekarz odmówił jej tak szybkiego przyjścia i potwierdzenia ciąży. 🤷‍♀️ I musiała do innego miasta jechać za ginekologiem.

W wawie przyjmują, są środki ostrożności.
Ja normalnie byłam, później konsultacja telefoniczna. Fakt że w różnych przychodniach ale dają rade

reklama
Trzymam za was kciuki! 💕 U mnie też sytuacja z pracą niepewna więc to druga sprawa. Będę teraz zarabiać ok. 600zl mniej nie licząc premii. Mam nadzieję, że szef zadzwoni w maju i powie, żebym wróciła... Bo i planowaliśmy pod koniec roku wziąć kredyt konsolidacyjny, co też się wydłuży jak od nowa będę miała umowę. U nas jest ciężko dostać się do ginekologa, koleżanka ujrzała dwie kreski, jest też z czynnikiem ryzyka utraty a lekarz odmówił jej tak szybkiego przyjścia i potwierdzenia ciąży. 🤷‍♀️ I musiała do innego miasta jechać za ginekologiem.
Dziękuję Kochana😘
Ja Wam również życzę z całego serca byscie doczekali się malutkiego cudu❤️ Żeby wszystko przebiegło pomyślnie, żebyś urodziła zdrowe dzieciątko❤️
Nie powiem, bo tez mam obawy, co by było gdybym zaszła teraz, jakby to było - najgorzej jak myśle pozytywnie a tu za kilka dni może się okazać znowu rozczarowanie :(

Do góry