reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Koniecznie załatw z rodzinnym, zebypomogl Ci obnizyc tsh. Ja tez innych symptomow nie mialam, gdyby nie badanie krwi to nawet bym nie wiedziala, ze mam "za wysokie tsh do zajscia w ciaze", bo teoretycznie norma jest do 4 bodajze.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Koniecznie załatw z rodzinnym, zebypomogl Ci obnizyc tsh. Ja tez innych symptomow nie mialam, gdyby nie badanie krwi to nawet bym nie wiedziala, ze mam "za wysokie tsh do zajscia w ciaze", bo teoretycznie norma jest do 4 bodajze.

No właśnie ja mam wszystko stąd jego zainteresowanie tą tarczyca. No zobaczymy w każdym razie dziękuję Ci za motywację

Kochane! Zdrowych, spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze! No i oczywiście tego o czym wszystkie marzymy, czyli II kreseczek, a tym które już je ujrzaly- spokojnej ciazy:)

Jesteś moja wielka nadzieja ! Staramy się z mężem od półtora roku o dzidzie i w tym miesiącu jestem po HSG i czułam owulacje skurcze mega trzy krotnie jak nigdy ich nie miałam i od 3 dni bolą mnie strasznie piersi od pach na dół. Nigdy nie miałam az tak tkliwych. Zrobiłam test wczoraj popołudniu w 8 Dniu po owu oczywiście biel mega ale @ termin dopiero w czwartek wiec jestem 5 dni przed spodziewana @ i teraz patrząc na Twoja sytuacje mam mega nadzieje w sercu [emoji1374][emoji1374][emoji1374][emoji1374] gratuluje mocno [emoji813]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesteś moja wielka nadzieja ! Staramy się z mężem od półtora roku o dzidzie i w tym miesiącu jestem po HSG i czułam owulacje skurcze mega trzy krotnie jak nigdy ich nie miałam i od 3 dni bolą mnie strasznie piersi od pach na dół. Nigdy nie miałam az tak tkliwych. Zrobiłam test wczoraj popołudniu w 8 Dniu po owu oczywiście biel mega ale @ termin dopiero w czwartek wiec jestem 5 dni przed spodziewana @ i teraz patrząc na Twoja sytuacje mam mega nadzieje w sercu [emoji1374][emoji1374][emoji1374][emoji1374] gratuluje mocno [emoji813]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki mocno mocno!!:*
Podobno po HSG bardzo duzo kobiet zachodzi w pierwszym cyklu. Bedzie dobrze :)

Do góry