Beti1505
Zaangażowana w BB
Wysłałam maila na privNie zachwyciła mnie [emoji39]
Mogę podesłać jakbyś chciała na email
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysłałam maila na privNie zachwyciła mnie [emoji39]
Mogę podesłać jakbyś chciała na email
Hej hej, tak lekarz zobaczył wynik i z miejsca od razu powiedzial * no to mamy ciąże *, jest ciąża bardzo wczesna ale jeszcze nie widoczna. Tylko się zastanawiam czy to po prostu nie przez ovitrelle..Witaj.Ja nie pomogę. A zrobili ci betę?
Nie zostało mi nic tylko czekać. Za dwa dni mam powtórzyć HCG i usg.Ovitrelle podaje się na pęknięcie. Więc jeżeli 5dni temu był zastrzyk to znaczy że 4/5 dni temu mógł pęknąć pęcherzyk i dojść do zapłodnienia. Jeżeli zapłodnienie było w ten sam dzień po zastrzyku to mamy 5dni. A średnio dopiero koło 10dnia wychodzi najczulszy pozytywny test. A beta hcg musi z krwi przedostac się do moczu. Więc myślę że mogli wykryć mega wczesną ciążę.
ALE! Pytanie czy Ovitrelle nie zakłamało wyniku?
Wysłałam maila na priv
No ja tez już 3 dzień, takie brązowe upławy :/ pewnie się oczyszcza wszystko jeszczeTrochę tak..ale niewiele
No właśnie jeśli chodzi o zastrzyki to wynik na tescie może być zakłamany, bo to jest hormon ciazowy i przez jakiś czas jeszcze utrzymuje się w organizmie.Ovitrelle podaje się na pęknięcie. Więc jeżeli 5dni temu był zastrzyk to znaczy że 4/5 dni temu mógł pęknąć pęcherzyk i dojść do zapłodnienia. Jeżeli zapłodnienie było w ten sam dzień po zastrzyku to mamy 5dni. A średnio dopiero koło 10dnia wychodzi najczulszy pozytywny test. A beta hcg musi z krwi przedostac się do moczu. Więc myślę że mogli wykryć mega wczesną ciążę.
Tylko czy to nie za szybkoOvitrelle podaje się na pęknięcie. Więc jeżeli 5dni temu był zastrzyk to znaczy że 4/5 dni temu mógł pęknąć pęcherzyk i dojść do zapłodnienia. Jeżeli zapłodnienie było w ten sam dzień po zastrzyku to mamy 5dni. A średnio dopiero koło 10dnia wychodzi najczulszy pozytywny test. A beta hcg musi z krwi przedostac się do moczu. Więc myślę że mogli wykryć mega wczesną ciążę.
Po zastrzyku powinno się odczekać te 2 tygodnie. Ja miałam zastrzyk z pregnyl i z ciekawości zrobiłam test kilka dni po i faktycznie były || kreski na tescie. Po 14 dniach już nie było. Wiec myśle, ze i z krwi mógł wyjść zafałszowany wynik, lepiej poczekać do terminu @ i wtedy będziesz pewna.Hej hej, tak lekarz zobaczył wynik i z miejsca od razu powiedzial * no to mamy ciąże *, jest ciąża bardzo wczesna ale jeszcze nie widoczna. Tylko się zastanawiam czy to po prostu nie przez ovitrelle..