monika1708
Fanka BB :)
@Migdalove dzwoniłam [emoji3526]
W Wawie też robią [emoji3526]
W Wawie też robią [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam ponad 5Cześć Dziewczyny, jestem na tym wątku nowa, czy któraś z Was robiła AMH ? ja właśnie zrobiłam i wyszło mi powyżej 5, wszędzie jest napisane, że prawidłowe nie powinno przekraczać 3 ng/ml, wizytę mam pod koniec tyg i trochę się niecierpliwię.
Dokładnie tak samo myślę.. W opisie jest nawet ujęte że kilka dni przed przyjęłam Ovitrelle.. Zobaczymy. Powtórzę za kilka dni i napiszę tutaj jak to się dalej potoczyło..Hen. Ja sprawdzałam kiedyś to 5 dni po pregnylu jeszcze miałam test pozytywny. I to takie kreski mega, że chyba nigdy takich nie zobaczę....
Ale koleżankę przecież badał ginekolog!!! I ginekolog czytał wyniki!!! Jeśli to jest faktycznie wynik zastrzyku, to co z niego do cholery jasnej za lekarz, który nie wie, że po pregnylu może być zakłamany wynik. I robi pacjentce nadzieję, 5 dni po owulacji.
Daj Boże by to była ciąża, bo jednak przecież miała do czynienia z lekarzem.....
Ale jak nie??? To znowu przykre że tak działa nasza służba zdrowia.
Zapytałam o to samo ginekologa czy to nie za szybko.. On mi odpowiedział że bardzo wczesna ciąża może się ukazać w teście nawet 2 dni po zapłodnieniu.. Mówił to bardzo pewnie dlatego sama mam mętlik w głowie.Tylko czy to nie za szybko
Cześć Dziewczyny, jestem na tym wątku nowa, czy któraś z Was robiła AMH ? ja właśnie zrobiłam i wyszło mi powyżej 5, wszędzie jest napisane, że prawidłowe nie powinno przekraczać 3 ng/ml, wizytę mam pod koniec tyg i trochę się niecierpliwię.
Zależy ile masz lat. Mi wyszło powyżej ale lekarz powiedział ze jest w normie i ze jest Ok pcos nie zauwazyl
Ja miałam ponad 5