IrenaX
Fanka BB :)
Cudownie gratulacje!Kciukasy [emoji120]
Dziewczyny mam dzisiejszą betę: 84.[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie gratulacje!Kciukasy [emoji120]
Dziewczyny mam dzisiejszą betę: 84.[emoji4]
Cześć dziewczyny ja już w szpitalu, czekam na hsg, trochę się stresuje:/ byle dało się przeżyć
Hej pisałam chyba wcześniej, ze faktycznie nie ma się czego bać. Mi podczas badania HSG lekarz powiedział ze jest wszystko ok a wynik już mówił co innego...ehh oby się tak nie zdarzyło u Ciebie. Plus tez jest taki ze dużo kobiet po HSG zachodzi w ciąże w drugim czy trzecim cyklu. Mi lekarz zakazał cykl w którym HSG jest robione się starać. A jak Tobie powiedział ?Jestem już po zabiegu Kochane. Nie taki diabeł zły, więcej się naczytałam niż to warte dostałam zastrzyk, zakręciło mi się w głowie (raczej było to niepotrzebne) i po chwili jak dr rozszerzył mi szyjkę poczułam delikatny bol, ale to taki miesiączkowy, troszke się napiętnował kiedy kontrast dostał się do jajników, takie jakby rozpieranie. Jak już było po znowu mi się zakręciło i myślałam ze zwymiotuje, ale na szczęście przeszło.
Tak się stresowałam, ale idzie wytrzymać Patrzyłam sobie na monitor jak to sie wszystko odbywa, ja miałam wrażenie ze widać tylko jeden jajnik, ale lekarz mówił ze jest Ok, to chyba wszystko drożne Uff
Jutro mamy działać, a za tydzień mam dzwonić po wyniki hormonów.
Ja zwariuje!
2 pęcherzyki 21 i 22 i endo 9.2 [emoji177]
Rano i popołudniu test owu pozytywny i teraz zagwostka czy brać Ovitrelle czy nie? Jak nie pękną to stracę cykl
Już wzięty [emoji16]Ja bym chyba brala, ładne wielkości i super endo
No właśnie czytałam, ze po rtg lepiej starać się w następnym cyklu. Mi powiedział, ze jutro mamy działać, co mnie zdziwiłoHej pisałam chyba wcześniej, ze faktycznie nie ma się czego bać. Mi podczas badania HSG lekarz powiedział ze jest wszystko ok a wynik już mówił co innego...ehh oby się tak nie zdarzyło u Ciebie. Plus tez jest taki ze dużo kobiet po HSG zachodzi w ciąże w drugim czy trzecim cyklu. Mi lekarz zakazał cykl w którym HSG jest robione się starać. A jak Tobie powiedział ?
Jestem już po zabiegu Kochane. Nie taki diabeł zły, więcej się naczytałam niż to warte dostałam zastrzyk, zakręciło mi się w głowie (raczej było to niepotrzebne) i po chwili jak dr rozszerzył mi szyjkę poczułam delikatny bol, ale to taki miesiączkowy, troszke się napiętnował kiedy kontrast dostał się do jajników, takie jakby rozpieranie. Jak już było po znowu mi się zakręciło i myślałam ze zwymiotuje, ale na szczęście przeszło.
Tak się stresowałam, ale idzie wytrzymać chyba wszystko drożne, lekarz mówił ze jest Ok. Uff
Za tydzień mam dzwonić po wyniki hormonów.
No właśnie czytałam, ze po rtg lepiej starać się w następnym cyklu. Mi powiedział, ze jutro mamy działać, co mnie zdziwiło