reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A powiem Ci, ze ja na cywilny robilam sobie sama makeup, taka mialam wprawe!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci, że na ślub malowała mnie makijażystka i byłam zachwycona, zresztą byłam przez nią malowana już kilkukrotnie i efekt zawsze zachwycał. Na jedną sesję ślubną, która robiliśmy za granicą pomalowałam się sama i też wyszło bardzo ładnie. A na sesję w Polsce poszłam do innej makijażystki (ta wcześniejsza nie miała terminu) i niby pomalowała mnie ładnie, ale kompletnie mi to nie pasowało i uważam, że nie nadawało się na sesję i mi się dalej nie podoba ;p żałowałam, że nie zrobiłam tego sama ;)

reklama
A kiedy mialas pierwsza wizyte? Ja sie zastanawiam czyjest sens isc juz teraz , czy poczekac i isc po 6 tyg, zeby bylo widac serduszko :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Zależy czy potrafisz wytrzymać i czy nic Ci nie dolega ;) ja na pierwszej wizycie byłam w piątek (7 tyg. 3 dni) i przynajmniej nie usłyszałam, że mam przyjść za 2 tygodnie, bo jest za wcześnie ;p i cieszę się, że poszłam tak późno ;)

Cześć Dziewczyny,

Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?

Zobacz załącznik 844304

Moja kreska była jeszcze bledsza ale beta potwierdziła ciąże :) bete powtarzam we wtorek. Gratulacje !

@Ness_90 kurcze akurat nigdy nie badalam progesteronu bo zaszlam w ciaze w 1cs i wszystko sie zagniezdzilo potem niestety cos nie poszlo i stracilam ciaze ale tez przydaloby mi sie zbadac hormony, chyba sie za to zabiore za to. Uwazam ze branie duphastonu to dobra taktyka , powinien pomoc w zagniezdzeniu i utrzymaniu ciazy jesli to jedyny problem u Was oby tak:*

Hej ;) dawno mnie nie było, dzisiaj 17 dc , cały dzień mam zawroty głowy i nudności a teraz jeszcze dostałam plamienia . Temperatura rano 36,02 a teraz 36,8 . Jeszcze od zeszłej soboty mam zapalenie gardła i ogólnie siedzę w domu a od poniedziałku L4 i antybiotyk :/ miała któraś plamienia okoloowulacyjne ? Bo ja nigdy a za wcześnie na okres bo mam cykle ok 32 dni, implantacją też odpada bo nie miałam skoku a przy antybiotyku to się raczej nie spodziewałam owulacji albo ewentualnie przesuniecia

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dagaa dałaś mi nadzieje ja mam 2.60 i tez miałam iść w maju po skierowanie na badania żeby zbic. Zmotywowalas mnie i pójdę po świętach.
Z wizytą poczekaj do 6 czy 7 tyg

reklama
@aga6 gratuluję i życzę spokojnej ciąży
@Dagaa11 w którym tygodniu jesteś ?
@EklerkaDaria dziękuję i trzymam kciuki za Twoje II kreseczki.
Wg OM 4t4d.
Zależy czy potrafisz wytrzymać i czy nic Ci nie dolega ;) ja na pierwszej wizycie byłam w piątek (7 tyg. 3 dni) i przynajmniej nie usłyszałam, że mam przyjść za 2 tygodnie, bo jest za wcześnie ;p i cieszę się, że poszłam tak późno ;)
Narazie nic mi nje dolega, biore luteine od dzisiaj, bo wczoraj skonczyłam duphaston. Planuje tez w okolicach 7 tyg. Ale to zalezy, czy bede zadowolona z bety ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry