Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super :-) gratuluje! Jaki wysyp dzis!Cześć Dziewczyny,
Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?
Zobacz załącznik 844304
Jeszcze nie ma, pewnie dopiero w połowie kwietnia ktoś założy.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie ma, pewnie dopiero w połowie kwietnia ktoś założy.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze raz gratuluje .ja zanim uwierzylam ze jestem w ciazy zrobilam 7 testow ciazowych(wszystkie pozytywne od 9dpo)i 2 testy na bete hcg z krwi.i dopiero uwierzylamDziękuję raz jeszcze i trzymam kciuki za Wasze plusy i II kreski, a sama to póki co jestem w szoku, pozytywnym oczywiście i póki nie zobaczę tłustej krechy, pozytywnej bety to chyba nie uwierzę.
2.7 jak zaczelam brac euthyrox 25. Teraz nie wiem, sprawdze w czwartek.Daga a jaki miałaś tsh?
Tableta.... pomóż przesyłałem już kiedyś kopiując z fotosie.pl a teraz nie wychodziA dodajesz przez komputer czy telefon?
czyli termin na listopad?Jeszcze raz gratuluje .ja zanim uwierzylam ze jestem w ciazy zrobilam 7 testow ciazowych(wszystkie pozytywne od 9dpo)i 2 testy na bete hcg z krwi.i dopiero uwierzylam