reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No i do tego mam taki zapierdziel w pracy, ze noe bylam w stanie az tak obsesyjnie myslec o zajsciu w ciaze

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Dagaa11 no i wielkie gratki:) @Migdalove tez mam zapierdziel w pracy:( dotychczas cwiczylam capoeire , duzo wyjazdow, warsztatów, teraz przez nawrot zapalenia stawow, nie daje rady i tylko cwicze sobie na silowni, tzn sama nie wiem, generalnie sie nie fiksuje ale boje sie ze za duzo mysle, obawiam sie mam podwyzszone cytokiny zapalne i to utrudnia zajscie, bede konsultowac niedlugo ze specem z Łodzi, moze cos mi na to zaradzi:)

Cześć Dziewczyny,

Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?

Zobacz załącznik 844304
Super :-) gratuluje! Jaki wysyp dzis!

Dziękuję raz jeszcze i trzymam kciuki za Wasze plusy i II kreski, a sama to póki co jestem w szoku, pozytywnym oczywiście i póki nie zobaczę tłustej krechy, pozytywnej bety to chyba nie uwierzę.

Dziękuję raz jeszcze i trzymam kciuki za Wasze plusy i II kreski, a sama to póki co jestem w szoku, pozytywnym oczywiście i póki nie zobaczę tłustej krechy, pozytywnej bety to chyba nie uwierzę.
Jeszcze raz gratuluje .ja zanim uwierzylam ze jestem w ciazy zrobilam 7 testow ciazowych(wszystkie pozytywne od 9dpo)i 2 testy na bete hcg z krwi.i dopiero uwierzylam

reklama
Do góry