reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Moj gin juz mowil mi o tej opcji ale to jako ostatecznosc. Narazie jeszcze mamy probowac naturalnie. Mąż badal sie dwukrotnie, wyniki super. Tez myslalam o psychologu ale nie wiem czy sie bardziej nie nakrece opowiadajac o tym i placzac na kozetce. Zadna joga, medytacja, cwiczenia wyciszajace, natłok pracy nie potrafia tego wylaczyc w glowie.
Inseminacja jako ostateczność przy 2 latach starań...dziwna opinia tego twojego lekarza🙄. Ja już bym poszła tymbardziej ze coraz bardziej się podłamujesz( sama piszesz ze nie możesz wyłączyć głowy), ale to każdego jest indywidualna decyzja. Ostateczność to in vitro a nie inseminacja wg mnie..
A ja byłam u psychiatry a nie u psychologa to jest duża różnica (psycholog mi nie pomógł) psychiatra przepisuje leki 😉
Pozdrawiam 👍😜

Ja tylko dzieki temu zaszlam w ciaze, po 2 latach.
Czasem z pracy sa ubezpieczenia dodatkowe i tak mozna sie umawiac za darmo do lekarza z roznych specjalizacji. To pomocne jesli trzeba chodzic czesto. Mi sie udalo przypadkiem, ze trafilam w owulacje, kazala biec do domu.
Kochana a jak to wyglada dokładnie ? Czy to tylko w klinice niepłodności można zrobic ?

Hejka 😉 starasz się 2 lata, a nie myślałaś o inseminacji żeby spróbować? Partner się zbadał ??
Niestety odpuścić napewno nie odpuścisz, bo mi tez tak wszyscy mówili, a skończyło się na wizycie u psychiatry on dopiero mnie wyciszył i uspokoił lekami...😞 tłumaczył mi jak ważna jest psychika w trakcie starań..a ja całkowicie się z tym wszystkim pogubilam
i za bardzo przeżywam. Powodzenia w dalszych staraniach 👍
A jeśli partner ma dobre wyniki a ciagle się nie udaje zajsc, to tez można podejsc do inseminacji ?

reklama
U mnie też się nie udaje a nasienie OK. Też się zastanawiam czy byłbyś jakiś efekt..,

Ile macie starań? Jaki okres czasu?
W listopadzie minęło 3 lata ;( z tym, ze 1.5 roku temu udało mi się zajsc w ciąże, ale było puste jajeczko :(
Od tamtego czasu nic. Podstawowe badanie hormonalne w normie, biore leki na tsh- od miesiąca biore castangusa a od tego cyklu wiesiołka, także próbuje na własna rękę...

Do góry