Verona26
Fanka BB :)
Nie wiem według obliczeń z owu to we wtorek- środa. Bo niby dziś 40 dc ale owu prawie w terminie @była
Kiedy termin @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy termin @?
Bez monitoringu to tak naprawdę nie wiesz kiedy miałaś owulacje. Śluz może wprowadzać mocno w błąd.Nie wiem według obliczeń z owu to we wtorek- środa. Bo niby dziś 40 dc ale owu prawie w terminie @była
Bez monitoringu to tak naprawdę nie wiesz kiedy miałaś owulacje. Śluz może wprowadzać mocno w błąd.
Tym bardziej idź na bete potwierdzićTo też jest prawda... Ale na tym teście pierwszym do dziś jest widoczna blada różowa kreseczka
Też nie wiem na co czekasz bo o pierwszych cieniach u Ciebie czytałam już jakiś czas temu, później okazało się, że właściwie wtedy dopiero owulacja. Naprawdę nie martwi Cię to wyłapywanie hcg? Jest tyle innych przyczyn, że ja na Twoim miejscu mimo, że kłucia nienawidzę to pewnie już ze 2 razy bym była na pobraniu.To też jest prawda... Ale na tym teście pierwszym do dziś jest widoczna blada różowa kreseczka
Też nie wiem na co czekasz bo o pierwszych cieniach u Ciebie czytałam już jakiś czas temu, później okazało się, że właściwie wtedy dopiero owulacja. Naprawdę nie martwi Cię to wyłapywanie hcg? Jest tyle innych przyczyn, że ja na Twoim miejscu mimo, że kłucia nienawidzę to pewnie już ze 2 razy bym była na pobraniu.
Zdrowa ciąża ukazywałaby się coraz mocniejszą krechą a u Ciebie niewiadoma zbyt długo trwa, to może być i zwykła torbiel ale może też alarmować o czymś bardzo niebezpiecznym.
Podziwiam za spokój.
21.12 pisałaś o pierwszym cieniu.Czekam bo pierwszy pozytyw był w piątek. Później wieczorny test piątkowy negatywny no i gdzieś cień po wyschnięciu widoczna blada kreska nawet mąż dobrze widzi [emoji4] Jutro postaram się załatwić bete [emoji4]
21.12 pisałaś o pierwszym cieniu.
Trzymam kciuki w takim razie za wyniki bety bo przy cieniach zwidy to najmniejszy problem.
Hej nie wiem w którym miejscu już pisać bo staraczkow jest tu kilka wątków, w każdym razie staramy się o dziecko z mężem hm od 2 tygodni , postawiłam na testy owulacyjne , czy to możliwe że druga kreska na teście pojawiła się dopiero 20 dnia cyklu ? według instrukcji już nie miałam ich w ogóle teraz robić