starajaca2018
Fanka BB :)
Jak ta stymulacja u ciebie wyglada ?Ja dostałam dziś miesiączki w 22 dc szybko dość,lametta skróciła mi cykl. Za 2 dni zaczynam kolejną stymulację. Zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ta stymulacja u ciebie wyglada ?Ja dostałam dziś miesiączki w 22 dc szybko dość,lametta skróciła mi cykl. Za 2 dni zaczynam kolejną stymulację. Zobaczymy
Chyba coś jest na rzeczy coś przebija delikatnie - 3mam kciuki [emoji3590]
Jak ta stymulacja u ciebie wyglada ?
A moze sie nie rozkręcić ;-)Od 3 do 8 dc biorę lamette 1x1 idę na później monitoring no i ewentualnie zastrzyk. To będzie mój drugi miesiąc z Lametta, w tym cyklu niestety się nie udało. Ale miałam owulacje wiec i tak bardzo się cieszę. Tylko tym razem ta miesiączka jest dziwna mało obfita i brązowa może jutro się rozkręci
A moze sie nie rozkręcić ;-)
Zrobione.Gosieńka zaktualizujesz mnie proszę w tabelce na :
10 cykl starań
Nast. @ : 22.01.2020
Zrobione.