reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi się dziś @ rozkręciła na maxa dawno nie dała mi tak w kość nie mogłam siedzieć miałam takie skurcze myślałam ze rodzę [emoji23] od jutra Lametta biorąc pod uwagę moje krótkie cykle i bardzo wczesna owulacje w tamtym cyklu w 11 dc było już po owu myśle ze za jakieś 4 dni zaczynamy starania [emoji41]

reklama
Nie stresujemy się, ale chciałam skorzystać z testów aby choć trochę mieć pojęcie o swoim cyklu 😊
Kochana rzuć w cholere testy, kochaj się z mężem kiedy macie na to ochotę. Po testy warto sięgnąć po co najmniej 6 miesiącach starań kiedy nie wychodzi. :) Jeśli chcesz poznać swój cykl to obserwuj ciało, rób notatki w kalendarzyku ale mimo wszystko jeśli dopiero zaczynacie to nie myśl o staraniach. :) Życzę żebyście czym prędzej ujrzeli 2 kreski na teście. :)

A my sobie z mężem zrobiliśmy po świąteczne prezenty, na nowy rok. :) Mąż się wkręcił w twórczość Kinga a ja tematycznie do stanu rzeczy. ;) Nie lubiłam nigdy jakoś Rozenkowej ale kurcze no ciekawi mnie ta książka. :)
1577643704880.png

Mam mieszane uczucia co do mojego cyklu. Ciągle spać mi się chce, teraz znowu piersi mnie nie bolą. Pierwszy cykl z takim wariactwem. Chcę wziąć iladian, bo miałam antybiotyki, ale nie wiem kiedy okres przyjdzie.

Może być ciekawa. Zalezy jeszcze jak ona to wszystko opisuje. Z tego co czytałam to wszystkie jej dzieciaki były poczete przez in vitro [emoji4]
A my sobie z mężem zrobiliśmy po świąteczne prezenty, na nowy rok. :) Mąż się wkręcił w twórczość Kinga a ja tematycznie do stanu rzeczy. ;) Nie lubiłam nigdy jakoś Rozenkowej ale kurcze no ciekawi mnie ta książka. :)
Zobacz załącznik 1061977

reklama
Może być ciekawa. Zalezy jeszcze jak ona to wszystko opisuje. Z tego co czytałam to wszystkie jej dzieciaki były poczete przez in vitro [emoji4]
Tak tak, bo ona nie może naturalnie zajść w ciążę. Pewnie dowiem się dlaczego z książki. Ponoć właśnie opisuje wszystko i swoje odczucia. Teraz od nowego roku ma ruszyć jakaś jej fundacja związana z in vitro, dla tych, których nie stać. Pewnie do niej napiszemy z mężem, tzn do tej fundacji. Na razie zdecydowaliśmy się założyć zrzutkę na ten cel bo u nas to ivf będzie kosztowało od 25 tys w górę.

Do góry