reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Test z rana. I znów bladzioch! [emoji848]
20191229_124258.jpeg

reklama
Zawsze podziwiam te kobitki, co robią po kilka testów. Ja jakbym zrobiła jeden i miała niejasną sytuacje poszłabym na bete. Po co się dopatrywać czegoś w innych testach? Po co sobie z mózgu robić sieczke i się katować? Testy jak widać idealne nie są i lubią robić w konia.

Verona myśle, że po prostu po becie wszystko będzie już wiadome.

Załączniki

• IMG_20191202_201003.jpg
    IMG_20191202_201003.jpg
    829,5 KB · Wyświetleń: 214
No to teraz mi powiedziałaś. Także pewnie ciąży nie ma. A ja sobie nadziei narobilam [emoji25] pewnie beta nie potrzebna...
Nie rób tych z facelle bo na nich takie cienie wychodzą oszukane bardzo często. To moj cień kreski na facelle z poprzedniego cyklu, a ciąży nie było. To najgorsze testy i szczerze je odradzam (i nie tylko ja).
Zobacz załącznik 1061906

reklama
Do góry