reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie brak @ już drugi dzień. Test Wczoraj negatywny. Nic się nie dzieje. Brzuch lekko pobolewa i śpię na stojąco. Czekam na @ oby przyszła jak najszybciej! [emoji4]

Dziewczyny ogłoszenie z innej beczki kupiłam dwa bilety WODECKI TWIST dziś na 17:30 w Gdańsku niestety nie możemy jechać :( zapłaciłam za nie 350 zł sprzedam za dużo niższa cenę :) może macie ochote jechać ?

I mamy zdjęcia z sesji, a to moje ulubione. :) świąteczny klimat się robi. ;p
K.R. NAUMCZYK-4.jpg

Dobry wieczór,
Być może któraś jeszcze pamięta mnie z tego forum. Staramy się z mężem o pierwsze dziecko prawie 2 lata. Wcześniej bardzo to przeżywałam, teraz nieco mniej. Jestem już po prostu zmęczona ciągłymi pojedynczymi kreskami, testami owulacyjnymi oraz ciążowymi. Nie robię nic, nawet nie mierzę temperatury. Ostatnio okres się spóźniał, już myślałam, że się udało, ale jak zwykle nic. Mąż badał się, mała ilość plemników. Brakuje mi motywacji, tej radości ze starań. Ten rok jest wyjątkowo ciężki.

Dla mnie ten rok też jest wyjątkowo ciężki. Najpierw radość z ciąży, potem jej strata i ciągłe starania do tej pory guzik. No tak z tą motywacją to lekko nie jest. Człowiek czuje się winny i różne głupie myśli krążą po głowie. Mam nadzieje, że pójdzie u Ciebie wszystko pomyślnie.

reklama
Dla mnie ten rok też jest wyjątkowo ciężki. Najpierw radość z ciąży, potem jej strata i ciągłe starania do tej pory guzik. No tak z tą motywacją to lekko nie jest. Człowiek czuje się winny i różne głupie myśli krążą po głowie. Mam nadzieje, że pójdzie u Ciebie wszystko pomyślnie.
Współczuję utraty ciąży. To bardzo ciężkie przeżycie.

Do góry