reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie 25 dc i nic się nie dzieje, długo bolało mnie podbrzusze ale przestało. Wczoraj i przedwczoraj miałam podwyższoną temperaturę ale dzisiaj już nie mam więc pewnie się nie udało 😬
Wiem że bez sensu robić jeszcze test ale boję się że nie wiedząc mogę zaszkodzić dziecku jak napije się alko w święta czy coś 🤦‍♀️

reklama
Wczoraj w nocy zrobiłam test owulacyjny- pierwszy od paru miesięcy. Nie wiem jak zinterpretować wynik.
IMG_20191222_000403655.jpeg

U mnie 25 dc i nic się nie dzieje, długo bolało mnie podbrzusze ale przestało. Wczoraj i przedwczoraj miałam podwyższoną temperaturę ale dzisiaj już nie mam więc pewnie się nie udało [emoji51]
Wiem że bez sensu robić jeszcze test ale boję się że nie wiedząc mogę zaszkodzić dziecku jak napije się alko w święta czy coś [emoji2356]
A jak długie masz cykle?

Dobry wieczór,
Być może któraś jeszcze pamięta mnie z tego forum. Staramy się z mężem o pierwsze dziecko prawie 2 lata. Wcześniej bardzo to przeżywałam, teraz nieco mniej. Jestem już po prostu zmęczona ciągłymi pojedynczymi kreskami, testami owulacyjnymi oraz ciążowymi. Nie robię nic, nawet nie mierzę temperatury. Ostatnio okres się spóźniał, już myślałam, że się udało, ale jak zwykle nic. Mąż badał się, mała ilość plemników. Brakuje mi motywacji, tej radości ze starań. Ten rok jest wyjątkowo ciężki.
U nas to samo,pomimo ze miałam swój ślub ten rok nie był łatwy....ja tez nie mierze temp i nie robię juz żadnych testów owulacyjnych..około ponad roku starań. Moj mąż ma cały czas obniżone parametry nasienia..A mi po HSG wyszedł jeden jajowod drożny. Poszłabym na inseminacje ale z tym jednym niedroznym niewiadomo czy mi zrobią 😭...im więcej badań robię to coraz to nowe rzeczy wychodzą....nie wiem czy iść najpierw na laparoskopię czy na in vitro od razu....boje się początku nowego roku bo wiem ze nie zacznie się dobrze..pozdrawiam 😢🥺

Cześć:-) Agata 28 lat i prawie 4 lata starań. U mnie problem to niski progesteron. Biorę luteina 100 dopochwowo. Mam długie cykle ok.38 dni. Luteine aplikuje 25 dnia cyklu. Witam wszystkich i proszę o przygarniecie ;-)

reklama
Do góry