reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale te testy z facelle strumieniowe są naprawdę zjebane. Beta 0,2 dostaje plamienia na okres, a ten co? Przed chwilą pokazał druga kreskę (blada, ale wyraźną). Nosz kuna mać. Te facelle to chyba jednak jedno wielkie *****, skoro pokazują co chcą :/
Uważajcie na nie, naprawdę można się nadziać.

Zobacz załącznik 1052341
Zobacz załącznik 1052342
Zobacz załącznik 1052344
No szok :o ale przecież te cienie widać było też na tych nie z facelle, może należysz to tych kobiet którym wychodzą fałszywie dodatnie testy i trzeba od razu lecieć na betę? Ale tempka też ładnie rosła :errr: no nie wiem sama czemu tak się dzieje?!

reklama
Ja nie wiem co z tymi testami. Niewiarygodne... Piszcie do producenta.
A co u Pani, ktora mowila o blizniakach, juz po badaniu ?

Doomi kurde No trzymałam mocno kciuki a widzę ze beta nawaliła. No to trzymam dalej za kolejny cykl. Alleluja i do przodu. A te testy faktycznie dramat. Poerwszy raz coś takiego widzę. Mi testy wychodziły w obu ciążach bardzo szybko dużo przed @ (nawet przy ciąży pozamacicznej) a poza tym nigdy nie wyszedł pozytyw.
Może to kwestia jakiegoś podniesionego hormonu?

Verona ile masz lat? 26 to twój wiek? No faktycznie młoda jesteś wiec przemyślcie to mocno czy to już ten czas. Moim zdaniem dziecko bardzo zmienia życie. Ja się cieszę ze zdecydowałam się w wieku 30 lat bo byłam gotowa się temu dziecku całkowicie poświecić bez poczucia ze coś tracę. A porodem się nie przejmuj to się szybko zapomina uwierz mi. Ja miałam traumę ogromna a teraz marze żeby znów rodzic :)

Tak mam 26 lat. Za chwilę 27. Mój mąż niedługo 32 więc myślę że to już czas. Myślę że dziecko to dużo wyrzeczeń wiadomo, wszystko się zmienia Ale myślę że ten czas już przyszedł. Sądzę, że im szybciej tym lepiej [emoji4] Wiadomo że to już nie te czasy gdzie rodzi się dzieci w wieku 20 lat Ale myślę że 27 lat to idealny wiek na pierwsze dziecko [emoji4]
Verona ile masz lat? 26 to twój wiek? No faktycznie młoda jesteś wiec przemyślcie to mocno czy to już ten czas. Moim zdaniem dziecko bardzo zmienia życie. Ja się cieszę ze zdecydowałam się w wieku 30 lat bo byłam gotowa się temu dziecku całkowicie poświecić bez poczucia ze coś tracę. A porodem się nie przejmuj to się szybko zapomina uwierz mi. Ja miałam traumę ogromna a teraz marze żeby znów rodzic :)

Tak mam 26 lat. Za chwilę 27. Mój mąż niedługo 32 więc myślę że to już czas. Myślę że dziecko to dużo wyrzeczeń wiadomo, wszystko się zmienia Ale myślę że ten czas już przyszedł. Sądzę, że im szybciej tym lepiej [emoji4] Wiadomo że to już nie te czasy gdzie rodzi się dzieci w wieku 20 lat Ale myślę że 27 lat to idealny wiek na pierwsze dziecko [emoji4]

To znaczy ze jesteś gotowa :) Tal naprawdę nie ma dobrego wieku trzeba poprostu dojrzeć do tego :) Mocno trzymam kciuki. Działajcie. Niech seks będzie z wami

Rzeczywiscie. Facelle i pink jeden shit. Ja dlatego kupowałam z apteki DOZ te duo packi tam sa 2 testy jeden plytkowy i strumieniowy. Moje szczesliwe pokazujace ciaze. Bo wcześniej z Facelle w 9dpo zrobilam paskowy niby pokazal ale roznie bywa.
Też je polecam ;)

Cześć dziewczyny czasami was podczytuje i trzymam kciuki :*

Ja sie staralam 2 lata, a jak zobaczylam test, to szczescie plus panika. To jest tak nowy stan, ze nigdy sie nie bedzie na to gotowym. Chcialam miec dziecko jak mialam 18 lat, teraz juz wiem ze to musi byc wtedy bardzo trudne. Jednak wszystko ma plusy i minusy :)

Najbardziej dziwne jest to, ze najpierw czlowiek sie zastanawia, zeby w tej ciazy nie byc, bo studia, praca itp itd, okres sie spoznia, to obyyy nie teraz... Pozniej chcesz i czekasz i czekasz, wlosy rwiesz, lekarze, suplementy, placze.. A na koniec porod ,nie chcesz narazie wiecej takich atrakcji i od nowa zabezpieczenia i juz sie zapomina jak dlugo sie czekalo. Same zobaczycie.
Pozniej kolo sie zamyka. Chce sie nastepne, znowu to samo :)

reklama
Do góry