reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć Dziewczyny!😊
Jestem tu nową i mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć.
Bardzo wahalismy sie z mężem czy to juz doby czas czy jeszcze nie, ale ostatnio wyszlo tak ze na spontanie podczas stosunku poszlismy na calosc.
Stwierdziliśmy że jak będzie nam pisane to się uda. Tak więc, kochalismy się wczoraj w nocy z 12-13 D.C. Cykle ostatnio w miarę regularne ok 30-31 dni. Nie wiem czy to nie za wcześnie, czy owulacja nie wystąpi później, niemniej jednak mam nadzieję że się uda za pierwszym razem. Są tu jakieś duszyczki, które też żyją nadzieja że wszystko pójdzie gładko? Boję się trochę że będę starać się zbyt długo i sfiksuje na tym punkcie 😐 Co polecacie? Jak się na to przygotować? Nie ukrywam że Jestem w tym temacie zielona...
Polecam Ci suplementy. Ja bralam femibion planowanie ciąży. Pozniej jak juz zaszlam kontynuowalam go przez 1 trymestr a od 2 trymestru przeszlam na prenatal.
Tez mam cykle jak Twoje 30-31 dni i u mnie owu wystepuje w 17dc. Teraz mialam okres 15.11 i dokladnie wczoraj mialam owu bolal mnie tak strasznie jajnik a tak mam przy szczycie owulacji.

reklama
A ja dalej nie mam wyników, a z godzinę temu polecialo mi jakieś brązowe plamienie. Jeszcze się nie rozwinęło bardziej, ale jakoś coraz bardziej myślę ze nic z tego nir będzie. Żebym chociaż miala juz te wyniki i wiedziała czy mam tylko czekać na okres czy też nie. Eh. A rano tak sie ucieszylam jak zobaczylam znów wzrost temperatury.
O kurcze. A gdzie robilas badania?

Polecam Ci suplementy. Ja bralam femibion planowanie ciąży. Pozniej jak juz zaszlam kontynuowalam go przez 1 trymestr a od 2 trymestru przeszlam na prenatal.
Tez mam cykle jak Twoje 30-31 dni i u mnie owu wystepuje w 17dc. Teraz mialam okres 15.11 i dokladnie wczoraj mialam owu bolal mnie tak strasznie jajnik a tak mam przy szczycie owulacji.

Dzieki bardzo za poradę. Wszystkie uwagi są cenne 😊 Mnie właśnie dzisiaj boli brzuch jak na owulacje, a tak znam swój organizm że nie rozumiem jak ktoś może tego nie czuć 😊 Nie wiem czy coś mi się przesunąło czy jak... poczekamy, zobaczymy co tam będzie... 😊

Dzieki bardzo za poradę. Wszystkie uwagi są cenne 😊 Mnie właśnie dzisiaj boli brzuch jak na owulacje, a tak znam swój organizm że nie rozumiem jak ktoś może tego nie czuć 😊 Nie wiem czy coś mi się przesunąło czy jak... poczekamy, zobaczymy co tam będzie... 😊
Ja tez właśnie znam na tyle organizm ze wiem co jak i kiedy. Ale my mamy to szczęście ze czujemy owulacje a nie każda kobieta tak ma. Na chwile obecna po porodzie mam spokoj i chociaż brzuch mnie nie boli przy @ ale to kwestia czasu tak jak i po corce wroci ze zdwojona sila.
Życzę powodzenia :) nam tym razem udało sie w 3 cyklu.

Super! Gratuluję!😊 Ja mam tylko nadzieję że nie będę musiała czekać kilka lat na dziecko. Współczuję tym kobietom które są w takiej sytuacji. To musi być bardzo dobijajace...
Też myślę że te co czuje takie rzeczy mają szczęście, choć to też kwestia wsłuchania się w swój organizm 😊

Super! Gratuluję!😊 Ja mam tylko nadzieję że nie będę musiała czekać kilka lat na dziecko. Współczuję tym kobietom które są w takiej sytuacji. To musi być bardzo dobijajace...
Też myślę że te co czuje takie rzeczy mają szczęście, choć to też kwestia wsłuchania się w swój organizm 😊
No my juz na szczęście po całym tym galimatiasie w postaci ciazy i porodu. Moj syncio skonczyl swiezo 7 miesiecy. Male zywe srebro.
Tez czesto mysle o tych staraczkach z dlugim stażem. Ja dolaczajac do nich w maju 2018 juz zdazylam urodzic a sa dziewczyny z ktorymi sobie kibicowalysmy i wciąż bez happy endu. Nie umiem sobie wyobrazić przez co przechodzą ale wciąż głęboko wierze że szczęście czeka na nie w odpowiednim momencie dlatego zagladam i kibicuje starym jak i nowym.

reklama
Do góry