reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No i zrobione. Dołożyłam sobie do tego jeszcze tsh, bo dawno nie sprawdzalam jak z tym stoję. Pani nie mogła obiecać czy wynik bety będzie dziś czy jutro (mam nadzieję ze jednak dziś).
Także teraz co ma być to będzie, przynajmniej będę miała jasna sytuację.

No i zrobione. Dołożyłam sobie do tego jeszcze tsh, bo dawno nie sprawdzalam jak z tym stoję. Pani nie mogła obiecać czy wynik bety będzie dziś czy jutro (mam nadzieję ze jednak dziś).
Także teraz co ma być to będzie, przynajmniej będę miała jasna sytuację.
Ojej ale czekam niecierpliwie!!! Trzymam mocno kciuki.!!

Cześć Dziewczyny!😊
Jestem tu nową i mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć.
Bardzo wahalismy sie z mężem czy to juz doby czas czy jeszcze nie, ale ostatnio wyszlo tak ze na spontanie podczas stosunku poszlismy na calosc.
Stwierdziliśmy że jak będzie nam pisane to się uda. Tak więc, kochalismy się wczoraj w nocy z 12-13 D.C. Cykle ostatnio w miarę regularne ok 30-31 dni. Nie wiem czy to nie za wcześnie, czy owulacja nie wystąpi później, niemniej jednak mam nadzieję że się uda za pierwszym razem. Są tu jakieś duszyczki, które też żyją nadzieja że wszystko pójdzie gładko? Boję się trochę że będę starać się zbyt długo i sfiksuje na tym punkcie 😐 Co polecacie? Jak się na to przygotować? Nie ukrywam że Jestem w tym temacie zielona...

reklama
Do góry