reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Apki w koncu wyznaczyły po temperaturze owu w 13dc :) także u mnie obecnie 3 dpo i najgorszy czas czekania :confused2: aby do 1 grudnia :) na szczęście cały przyszły tydzień mam urlop to sobie jakoś zorganizuje fajnie czas a jak wiadomo na przyjemnościach czas ucieka najszybciej :-) :):rofl:

reklama
Agap uwierz ze wiele kobiet zamieniłoby się z tobą. Brzuch? To nie problem w tych czasach jak tylko będziesz chciała to go szybko zgubisz zreszta pchając podwójny wózek na pewno wyrobisz sobie szybko mięśnie :) Szukaj pozytywow. Naprawdę ciesz się dziewczyno bo masz z czego. Ja bym wiele dała za taki obrót sprawy.

@Agap87 jak się czujesz? Emocje trochę opadły? Czy czułaś w ogóle owu w tym cyklu? Bo u mnie 18 dc i jakby miało coś być to właśnie teraz, a tu cisza, może doszukalabym się lekkiego ciągnięcia, ale to dlatego, że wypatruje jakichkolwiek oznak. Chyba jednak stracony ten cykl. Ktoś testuje?

@Agap87 jak się czujesz? Emocje trochę opadły? Czy czułaś w ogóle owu w tym cyklu? Bo u mnie 18 dc i jakby miało coś być to właśnie teraz, a tu cisza, może doszukalabym się lekkiego ciągnięcia, ale to dlatego, że wypatruje jakichkolwiek oznak. Chyba jednak stracony ten cykl. Ktoś testuje?
Wyostrzył mi się zapach....czuję się jakbym miała super moce :-) i przez to zaczyna mnie mdlić. No przespałam się z tym wszystkim. Zobaczymy co będzie 3 grudnia. Dopóki serca nie zobaczę (albo serc) nerwy na wodzy:-)

Ta ja miałam nie mieć owulacji więc nic nie czułam. Możliwe też że nie zwracałam na to uwagi :-)

Kochana a nie mierzysz może temperatury?
U mnie do testowania jeszcze tydzień, ale podbijam pytanie? Któraś, coś?

W ogóle szkoda że nas tu tak malutko już ostatnimi czasy ... Pamiętam w zeszlym roku jak nas bylo więcej, to wątek bardziej żył to raz, a dwa testy co rusz leciały i pamiętam te emocje oczekiwania jaki u której będzie wynik i wiecznie zacisniete kciuki dla każdej :)

Wyostrzył mi się zapach....czuję się jakbym miała super moce :-) i przez to zaczyna mnie mdlić. No przespałam się z tym wszystkim. Zobaczymy co będzie 3 grudnia. Dopóki serca nie zobaczę (albo serc) nerwy na wodzy:-)

Ta ja miałam nie mieć owulacji więc nic nie czułam. Możliwe też że nie zwracałam na to uwagi :-)
trzymam kciuki za serduszka ❤️nszczerze, to sama nie mogę się doczekać Twojej wizyty ;) to takie piękne emocje
Kochana a nie mierzysz może temperatury?
U mnie do testowania jeszcze tydzień, ale podbijam pytanie? Któraś, coś?

W ogóle szkoda że nas tu tak malutko już ostatnimi czasy ... Pamiętam w zeszlym roku jak nas bylo więcej, to wątek bardziej żył to raz, a dwa testy co rusz leciały i pamiętam te emocje oczekiwania jaki u której będzie wynik i wiecznie zacisniete kciuki dla każdej :)
Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwych :-D
To prawda jakoś cicho tutaj, w tamtym roku rzeczywiście było gwarniej, ciężko było czasem nadrobić z czytaniem, może to wynika z tego że jest kilka tych wątków staraczkowych? @Migdalove może zaraz zmienimy nazwę wątku, uwzględniając 2020? Ja nawet chciałam popisać w którymś, ale dziewczyny nie wykazały chęci, więc odpuściłam. Tu pamiętam, że zawsze witalyśmy nowe dziewczyny, nawet jak było nas bardzo dużo i już mi się mieszały osoby.

W jakim wieku córeczka?
Mój mały ma ostatnio jakiś kryzys i codziennie mi się budzi ok. 3:00. Wygląda jakby miał koszmary, a ma już skończone 2 lata.
trzymam kciuki za serduszka [emoji3590]nszczerze, to sama nie mogę się doczekać Twojej wizyty ;) to takie piękne emocje

Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwych :-D
To prawda jakoś cicho tutaj, w tamtym roku rzeczywiście było gwarniej, ciężko było czasem nadrobić z czytaniem, może to wynika z tego że jest kilka tych wątków staraczkowych? @Migdalove może zaraz zmienimy nazwę wątku, uwzględniając 2020? Ja nawet chciałam popisać w którymś, ale dziewczyny nie wykazały chęci, więc odpuściłam. Tu pamiętam, że zawsze witalyśmy nowe dziewczyny, nawet jak było nas bardzo dużo i już mi się mieszały osoby.

reklama
Podpowiedzcie mi bo już sama nie wiem, trochę się pochorowalam (przeziębienie, gardlo) i nie wiem czy powinnam odpuścić starania w tym cyklu? Dziś piękne krechy na owulacyjnym i czuję owulacje jak jasny pieron..
Gorączki nie mam.

Do góry