reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
o to lipa, takie cykle ciągną się w nieskończoność. Ja postanowilam wykorzystać ten okres na maksa, tj przytulanki spontaniczne, same zakazane jedzenie, winko, w nowym roku może już nie być okazji. Patrzę optymistycznie :-) :)

Piękne, nawet nie chce zgadywać ile wynajęcie takiego kosztowałoby w Warszawie, ale pewnie fortunę!
Ile może trwać? Wywołam go chyba luteina ponad 40 dni... Pewnie już tam gnije wszystko:-)

reklama
Ile może trwać? Wywołam go chyba luteina ponad 40 dni... Pewnie już tam gnije wszystko:-)
Aż tak źle to na pewno nie jest ;) mój najdłuższy to było 60 dni, normalna kobieta ma w tym czasie 2 cykle, a teraz mialam chyba bez owulacji, bo nic nie czułam i było właśnie 40 dni. Oby luteina pomogla, bo szkoda czasu na takie cykle.

1700 w tym media i czynsz + 200zl garaż.

To tanio :) zazdroszczę :) jaki to metraż?
My za nasze 45m2 ktore tez jest raczej nowoczesne ale nie az tak jak wasze (wasze to naprawdę piękne i ta kolorystyka :)) i płacimy wraz z oplatami za media 2140 zl a to i tak nie jest strasznie duzo biorac pod uwagę ze blisko centrum, także duze miasto ma swoje minusy. Za takie jak wasze pewnie bysmy musieli ze 3 kółka zostawiać miesięcznie bo cenią sie okrutnie (w ogole na przestrzeni lat ceny za wynajem tak podskoczyly ze masakra) , czyli już nie na nasz budzet by bylo xD

No tak lekarz mówił że bez owulacji...to był by cud

No to wierz mi ze juz nie jedna taka historie słyszałam, wiec zrób jutro rano może test żeby się upewnić czy to aby na pewno nie ciąża. Jesli okaże się ze nie to może lekarz coś da na wywołanie okresu. Ale istnieje też jakaś szansa ze lekarz się mylił i tego Ci życzę ;)

Zawsze przed wynajmem się broniłam bo sobie myślałam że to rata kredytu i zawsze będzie to moje...i w taki to sposób jestem związana z ING na 25 lat:-)

Zawsze przed wynajmem się broniłam bo sobie myślałam że to rata kredytu i zawsze będzie to moje...i w taki to sposób jestem związana z ING na 25 lat:-)
A ja z PKO :-) :) ale @Migdalove jeszcze młoda kobietka, ma czas na kredyty ;) wynajem fajny na chwilę, gdy szuka się swojego miejsca do życia, stałej pracy, itd. Dobrze wspominam ten okres, człowiek był taki wolny wtedy, zmieniało się prace, można było się szybko wynieść, przeprowadzić i zaczynac od nowa. Teraz już mi się nie chce :-D:rofl:

reklama
To tanio :) zazdroszczę :) jaki to metraż?
My za nasze 45m2 ktore tez jest raczej nowoczesne ale nie az tak jak wasze (wasze to naprawdę piękne i ta kolorystyka :)) i płacimy wraz z oplatami za media 2140 zl a to i tak nie jest strasznie duzo biorac pod uwagę ze blisko centrum, także duze miasto ma swoje minusy. Za takie jak wasze pewnie bysmy musieli ze 3 kółka zostawiać miesięcznie bo cenią sie okrutnie (w ogole na przestrzeni lat ceny za wynajem tak podskoczyly ze masakra) , czyli już nie na nasz budzet by bylo xD
47m2 + 7m2 balkon, osiedle strzeżone :)

Do góry