reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja z PKO :-) :) ale @Migdalove jeszcze młoda kobietka, ma czas na kredyty ;) wynajem fajny na chwilę, gdy szuka się swojego miejsca do życia, stałej pracy, itd. Dobrze wspominam ten okres, człowiek był taki wolny wtedy, zmieniało się prace, można było się szybko wynieść, przeprowadzić i zaczynac od nowa. Teraz już mi się nie chce :-D:rofl:
My juz mamy ciężkie kredyty i problemy finansowe więc na kolejny kredyt tym bardziej na mieszkanie nie chciałabym się decydować. ;)

reklama
Zawsze przed wynajmem się broniłam bo sobie myślałam że to rata kredytu i zawsze będzie to moje...i w taki to sposób jestem związana z ING na 25 lat:-)
Ale jak ci się mieszkanie czy miejsce znudzi czy wystąpią jakieś problemy to nie zmienisz tak szybko i łatwo ;) to jest zaleta wynajmu. :)

No nie wierzę

Załączniki

• IMG_20191118_091928835.jpg
    IMG_20191118_091928835.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 142
Supeeeer! Gratulacje ❤️ wspaniała wiadomość i nadzieją też dla mnie, że jeszcze wszystko możliwe. Trzymamy kciuki za piękne widoki na wizycie, a właśnie, kiedy się wybierasz do lekarza?
Wogole te kalendarze można sobie w dupę wsadzić. Mam wizytę u doktora guru w sprawie niepłodności w środę i do niego pójdę.
No nie wierzę....cykl bez owulacji...tyle lat
Jak stwierdziłam że bez owulacji to piłam paliłam sex bez celu i proszę. Tak się zwylam

reklama
Do góry