reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
chyba jednak nie do końca tak jest, jak są niedrożne jajowody to zapłodniona komórka nie ma jak się dostać do macicy, poprzednia lekarka opowiedziała mi historię dziewczyny, która 8 lat starała się o dziecko i żaden lekarz nie wpadł na to żeby sprawdzić jej drożność, wszyscy zaczynali od stymulacji, a jak do niej trafiła to okazało się że oba jajowódy niedrożne, i przy pierwszej próbie in vitro zaszła w ciążę. Nie pisze żeby straszyć, oby u Ciebie był tylko ten niski progesten, czesem taki drobiazg utrudnia zajście w ciążę.
a test robiłaś? Czasem owu się przesunie i stąd takie cyrki. Też mam takie zalecenia teraz i zastanawiam się kiedy to wypadnie? Sama nie wiem co Ci napisać, czasem weźmiesz luteinę/duphaston i od razu jest @ po odstawieniu, a czasem czeka się i tydzień
Nie robiłam testu bo mam cykl bezowulacyjny. Jestem zła jak cholera

reklama
Miałam się pochwalić mieszkaniem, oto one. :) Jesteśmy w nim zakochani. :)
IMG_20191116_192126.jpg
IMG_20191116_192117.jpg
IMG_20191116_192105.jpg
IMG_20191116_192135.jpg
IMG_20191116_192147.jpg

Skąd wiesz ze bezowulacyny? Ile razy slyszalam jak lekarz stwierdza cykl bezowu. a okazywało się ze akurat w tym cyklu dziewczyny zachodzily. Mamy sporo takich babeczek naforum i mają już przy sobie swoje maluchy właśnie z takich cykli.
Także zrób test.

o to lipa, takie cykle ciągną się w nieskończoność. Ja postanowilam wykorzystać ten okres na maksa, tj przytulanki spontaniczne, same zakazane jedzenie, winko, w nowym roku może już nie być okazji. Patrzę optymistycznie :-) :)
Piękne, nawet nie chce zgadywać ile wynajęcie takiego kosztowałoby w Warszawie, ale pewnie fortunę!

Skąd wiesz ze bezowulacyny? Ile razy slyszalam jak lekarz stwierdza cykl bezowu. a okazywało się ze akurat w tym cyklu dziewczyny zachodzily. Mamy sporo takich babeczek naforum i mają już przy sobie swoje maluchy właśnie z takich cykli.
Także zrób test.
No tak lekarz mówił że bez owulacji...to był by cud

reklama
Do góry