reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No seks jest jak najbardziej ludzką rzeczą. :) A zdrowie tym bardziej jest ważne, w gruncie rzeczy zajmuje się zdrowym życiem erotycznym swoich klientów. :) oprócz tematyki seksu też sprzedaje intymne akcesoria typu miękkie tampony, kubeczki menstruacyjne, czy kulki gejszy to treningu mięśni kegla. :) Wcale nie jest to miejsce na jakieś seksualne dewiacje. ;p
Ale czad! Przed ciążą, w tamtym roku na święta, dostałam od męża parę zabawek. Uważam, że dzięki temu można na prawdę wyrzucić rutynę z łóżka. Podczas starań też urozmacailismy sobie seks żeby nie wpaść w nudę. A jak wiadomo zdrowie psychiczne jest tak samo (albo i bardziej) ważne. [emoji4]

Ogólnie witam Was. Czasem podczytuje co się tutaj dzieje. Kibicuje każdej z Was bardzo mocno. [emoji3590][emoji110]

Cześć dziewczyny postanowiłam się do was dołączyć... staramy się o drugie dziecko od tech lat. Wszystkie badania moje i męża ok. Ja jedynie biorę eutyrox ale tarczyca jest unormowana. W tym i poprzednim cyklu brałam clostilbebyt i miałam zastrzyk o. Już 24/27 dc i test ujemny... wierzyć mi się nie chce 😔

Cześć dziewczyny postanowiłam się do was dołączyć... staramy się o drugie dziecko od tech lat. Wszystkie badania moje i męża ok. Ja jedynie biorę eutyrox ale tarczyca jest unormowana. W tym i poprzednim cyklu brałam clostilbebyt i miałam zastrzyk o. Już 24/27 dc i test ujemny... wierzyć mi się nie chce [emoji17]
Część! Przykro mi :(

Cześć dziewczyny postanowiłam się do was dołączyć... staramy się o drugie dziecko od tech lat. Wszystkie badania moje i męża ok. Ja jedynie biorę eutyrox ale tarczyca jest unormowana. W tym i poprzednim cyklu brałam clostilbebyt i miałam zastrzyk o. Już 24/27 dc i test ujemny... wierzyć mi się nie chce 😔
witaj, może jeszcze za wcześnie na test? Długo się staracie, oby stymulacja przyniosła efekty, jeśli wcześniej nie było owu, to może nie ma co się załamywać, to dopiero 2 cykl z clo, czyli 2 z potwierdzona owulacja. Wiem, że niewiele pocieszam, ale trzymam kciuki!
@starajaca2018 współczuję, okropnie jak ta małpa przyjdzie, zabija te nadzieję, może jednak pisane jest Ci zobaczyć 2 kreski na Święta? Który to cykl?
@doomi03 jak nastawienie? Ja idę jutro do gina, będzie 11 dc, niech sprawdzi czy coś tam rośnie, zrobi cytologię, może coś doradzi na te moje długie cykle.

reklama
Do góry