reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czyli udało się wynająć? Gratulacje! Pamiętam ta chwile - byłam bardzo dumna i szczęśliwa. Oby dobrze Wam się tam mieszkało i sąsiedzi byli mili :)
My mamy za soba już sesję świąteczna, wyjście na kabaret, a teraz wypoczywamy. Cieszę się na nowy cykl.
@doomi03 ten cykl nalezy do nas! Zobaczysz, mam dobre przeczucia, do Świąt musimy zaciążyć :-D
Tak już raczej nic nam nie przeszkodzi w podpisaniu umowy w piątek. :) Właściciele jeszcze przygotowują, malują te mieszkanie i w piątek lub sobotę możemy już się wprowadzać. :)

reklama
Czyli udało się wynająć? Gratulacje! Pamiętam ta chwile - byłam bardzo dumna i szczęśliwa. Oby dobrze Wam się tam mieszkało i sąsiedzi byli mili :)
My mamy za soba już sesję świąteczna, wyjście na kabaret, a teraz wypoczywamy. Cieszę się na nowy cykl.
@doomi03 ten cykl nalezy do nas! Zobaczysz, mam dobre przeczucia, do Świąt musimy zaciążyć :-D

Ojjj tak, marzy mi się podarować pod choinkę rodzinie takie prezenty jak @martoosia04 rok temu ;)

Nornalnie tak się cieszę dla Was z tego ze udalo Wam się z tym mieszkaniem jakbym sama się znów przeprowadzala xD.
W sumie to dla Was też jak taki nowy etap w życiu :) bo jednak to jest różnica. My też na poczatku z moimi rodzicami ponad rok i jak się przeprowadzalismy to mi tak dziwnie na początku było :) ale tak pół roku minęło jak sami mieszkamy i jakoś z kolei teraz dziwnie by mi bylo wracać do mieszkania z rodzicami xD (wiadomo jakby życie nas zmusilo to inna sprawa, ale jednak lepiej sami) :)
Mam nadzieję ze bedzie tam Wam fajnie i szybko się zaklimatyzujecie.

Hej, a co to za kabaret? Bylam na samym poczatku ciazy z synkiem i mam fajne wspomnienia ;p

Hej, a co to za kabaret? Bylam na samym poczatku ciazy z synkiem i mam fajne wspomnienia ;p
Polska Noc Kabaretowa, jeżdżą po całym kraju: Nowaki, Smile, Moralnego Niepokoju, Skeczów Męczących, K2 i boski Igor Kwiatkowski. 3 godziny śmiania sie. My przed pojawieniem się Zosi chodziliśmy 2 razy do roku. A na kim byliście? Ja bardzo polecam Hrabi, są fenomenalni! Za to rozczarowałam się Farmacja Chatelet, sympatyczny jest tam tylko Michał Pałubski, jako jedyny zszedł do widzów, robił z nami zdjecia. Teraz patrzę, że już z nimi nie gra i wcale się nie dziwię, bo tamta para jest bardzo zarozumiała.

reklama
Kabaret młodych Panów,
Mój śmiał się tak że się poplakal (razem że szwagrem),
Fajne chłopaki: wyszli, pogadali zdjęcia porobili, super było:D
Polska Noc Kabaretowa, jeżdżą po całym kraju: Nowaki, Smile, Moralnego Niepokoju, Skeczów Męczących, K2 i boski Igor Kwiatkowski. 3 godziny śmiania sie. My przed pojawieniem się Zosi chodziliśmy 2 razy do roku. A na kim byliście? Ja bardzo polecam Hrabi, są fenomenalni! Za to rozczarowałam się Farmacja Chatelet, sympatyczny jest tam tylko Michał Pałubski, jako jedyny zszedł do widzów, robił z nami zdjecia. Teraz patrzę, że już z nimi nie gra i wcale się nie dziwię, bo tamta para jest bardzo zarozumiała.

Do góry