Właśnie na nich nie byłam, a wydają się takie spoko chlopaki że Śląska może to będzie nasz kolejny wybórKabaret młodych Panów,
Mój śmiał się tak że się poplakal (razem że szwagrem),
Fajne chłopaki: wyszli, pogadali zdjęcia porobili, super było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie na nich nie byłam, a wydają się takie spoko chlopaki że Śląska może to będzie nasz kolejny wybórKabaret młodych Panów,
Mój śmiał się tak że się poplakal (razem że szwagrem),
Fajne chłopaki: wyszli, pogadali zdjęcia porobili, super było
Ale czad! Przed ciążą, w tamtym roku na święta, dostałam od męża parę zabawek. Uważam, że dzięki temu można na prawdę wyrzucić rutynę z łóżka. Podczas starań też urozmacailismy sobie seks żeby nie wpaść w nudę. A jak wiadomo zdrowie psychiczne jest tak samo (albo i bardziej) ważne. [emoji4]No seks jest jak najbardziej ludzką rzeczą. A zdrowie tym bardziej jest ważne, w gruncie rzeczy zajmuje się zdrowym życiem erotycznym swoich klientów. oprócz tematyki seksu też sprzedaje intymne akcesoria typu miękkie tampony, kubeczki menstruacyjne, czy kulki gejszy to treningu mięśni kegla. Wcale nie jest to miejsce na jakieś seksualne dewiacje. ;p
Część! Przykro miCześć dziewczyny postanowiłam się do was dołączyć... staramy się o drugie dziecko od tech lat. Wszystkie badania moje i męża ok. Ja jedynie biorę eutyrox ale tarczyca jest unormowana. W tym i poprzednim cyklu brałam clostilbebyt i miałam zastrzyk o. Już 24/27 dc i test ujemny... wierzyć mi się nie chce [emoji17]
witaj, może jeszcze za wcześnie na test? Długo się staracie, oby stymulacja przyniosła efekty, jeśli wcześniej nie było owu, to może nie ma co się załamywać, to dopiero 2 cykl z clo, czyli 2 z potwierdzona owulacja. Wiem, że niewiele pocieszam, ale trzymam kciuki!Cześć dziewczyny postanowiłam się do was dołączyć... staramy się o drugie dziecko od tech lat. Wszystkie badania moje i męża ok. Ja jedynie biorę eutyrox ale tarczyca jest unormowana. W tym i poprzednim cyklu brałam clostilbebyt i miałam zastrzyk o. Już 24/27 dc i test ujemny... wierzyć mi się nie chce