Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to być właśnie obiaw owulacji.U mnie 14 dc teoretycznie owulacja dziś lub jutro.
Zaobserwowałam coś dziwnego piękny śluz rozciągliwy ale były tam małe paseczki krwi
:-(( dziewczyny co mi jest martwie się .. czy ktoś tak miał??
Może to być właśnie obiaw owulacji.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Zaproszenia extra[emoji7] sama rok temu organizowałam nasz ślub i wesele i sprawialo mi to wiele przyjemności [emoji4]. Powodzenia!Dzięki dziewczyny! [emoji813] Mam jeszcze problem z przesuszeniem dłoni, przez zbyt częste ich mycie. Na kciuku pękła skóra.
A to projekt [emoji7] :
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
:-( Czekasz na wizytę? może zrób betę.
Na betę mogę pójść dopiero po świętach. .... a wizyta 30.04 przed wizytą planuje zbadać prolaktyne bo kiedyś była wysoka. Teraz raz dziennie pojawia się różowy śluz a @ nie widać już nawet nie mam żadnych dolegliwości z nią związanych. ...
Ja robiłam betę w 40 dc i nic. To był piątek, dla jaj zrobiłam test owulacyjny w sobotę i okazał się pozytywny. Na monitoringu w poniedziałek miałam jajeczko 25mm, lekarz kazał działać i stwierdził że u mnie nic już to nie zdziwi. Mam nieregularne cykle, a przede wszystkim długie.
Super zaproszenia :-) powiem Ci ze ja tez mam problem z przesuszona skora dloni.. chyba musze olejem kokosowym nasmarowac i zalozyc bawelniane rekawiczkiDzięki dziewczyny! [emoji813] Mam jeszcze problem z przesuszeniem dłoni, przez zbyt częste ich mycie. Na kciuku pękła skóra.
A to projekt [emoji7] :
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom