reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Migdalove miałam sukienkę z podobnym dołem i w takim odcieniu[emoji7] i różowe buty pasowały;)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No bo ta sukienka ogólnie na żywo jest dość mocno kremowa. ;) No i na bank nie obejdzie się bez poprawek, bo będzie za długa na mnie. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Migdalove piekna sukienka:) a kolor bucikow cudny!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki! [emoji173]
A to różne kolory torebki, która chcę kupić do sukienki. Może pomożecie mi wybrać. [emoji23]
1fc7a1a69d48fda0de4daa9bd4527859.jpg
f898038e06171b801b3456e0fbf9c0df.jpg
581390f1ec3d844eb2decf964707741e.jpg
bebc4c54b435cc04053acb4a4f10a4d7.jpg

Ja pije siemię mielone. Sama mielę przed zaparzeniem w młynku do kawy. Na szklankę jedną łyżkę stołową, taką sporą bo lubię gęstsze. Dwa razy dziennie jeśli zdążę. Oprócz śluzu wspaniałe działa na włosy.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE

Super! Od tego cyklu zaczynam to parzyć [emoji8]

@pitaja22 ja kupuje juz zmielony, wiem ze troche gorszy ale nie mam mlynka..no i daje 2 solidne lyzeczki do tak 1/3 szklanki wody. Smak spoko oko, pilam kiedys pylek to w porownaniu z pylkiem jest ambrozja..ja pije caly cykl ale dopiero teraz, wczesniej pilam do owu, w sumie nie wiem jakie zalecenia..

A wiesiołek to na co to? I w jakiej formie polecacie? :*

Ja tez nie mam młynka, wiec zaopatrze się w mielony.
Wiesiołek połyka się do dnia owulacji na lepszy śluz :) i przy okazji tez na włosy i paznokcie [emoji16]

Hej. @patuśka gratulacje ! Piękny prezent na święta! Zdrówka wam życzę i rośnijcie zdrowo!
@Migdalove śliczne zaproszenia, piękna sukienka i buciki cudne :)! Życzę wam cudownych przygotowań i pięknych, długich i szczęśliwych lat!

reklama
Mam na oku tą sukienkę. :) I do niej buciki w pudrowym różu ale nie wiem czy będą pasowały. No i jeszcze tego wianuszek i torebka. Ale nie wiem jaką torebkę sobie dobrać, znaczy mam fason ale kolor do sukienki żeby pasował to już nie wiem jaki.
a6e4feed1538f25dbbee3b98fd35c957.jpg
01721c787fc6cad7974696a533637f4c.jpg
fc6be22922f42d782f65ed8fc346b406.jpg
0879b09868805b3e5e1e191ec1686657.jpg

U mnie też były buciki pudrowy róż i wianuszek [emoji4] ahh.. i data podobna, bo 29.08 [emoji6] cudny czas planowania przed Tobą! Aż zazdraszczam...chciałabym jeszcze raz [emoji16]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry