@Migdalove miałam sukienkę z podobnym dołem i w takim odcieniu[emoji7] i różowe buty pasowały
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo ta sukienka ogólnie na żywo jest dość mocno kremowa. No i na bank nie obejdzie się bez poprawek, bo będzie za długa na mnie.@Migdalove miałam sukienkę z podobnym dołem i w takim odcieniu[emoji7] i różowe buty pasowały
Dzięki! [emoji173]Migdalove piekna sukienka a kolor bucikow cudny!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pije siemię mielone. Sama mielę przed zaparzeniem w młynku do kawy. Na szklankę jedną łyżkę stołową, taką sporą bo lubię gęstsze. Dwa razy dziennie jeśli zdążę. Oprócz śluzu wspaniałe działa na włosy.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Super! Od tego cyklu zaczynam to parzyć [emoji8]
@pitaja22 ja kupuje juz zmielony, wiem ze troche gorszy ale nie mam mlynka..no i daje 2 solidne lyzeczki do tak 1/3 szklanki wody. Smak spoko oko, pilam kiedys pylek to w porownaniu z pylkiem jest ambrozja..ja pije caly cykl ale dopiero teraz, wczesniej pilam do owu, w sumie nie wiem jakie zalecenia..
A wiesiołek to na co to? I w jakiej formie polecacie? :*
U mnie też były buciki pudrowy róż i wianuszek [emoji4] ahh.. i data podobna, bo 29.08 [emoji6] cudny czas planowania przed Tobą! Aż zazdraszczam...chciałabym jeszcze raz [emoji16]Mam na oku tą sukienkę. I do niej buciki w pudrowym różu ale nie wiem czy będą pasowały. No i jeszcze tego wianuszek i torebka. Ale nie wiem jaką torebkę sobie dobrać, znaczy mam fason ale kolor do sukienki żeby pasował to już nie wiem jaki.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom